concert

+ Steve Hill

Eric Gales

Eric Gales

+ Steve Hill

Joe Bonamassa noemt hem een van de beste gitaristen ter wereld. Carlos Santana zegt dat hij absoluut fantastisch is en Dave Navarro verbaast zich erover dat Eric Gales niet al lang is uitgeroepen als beste rockgitarist aller tijden.

Gales staat bekend om zijn stevige riffs en kenmerkende gitaar solo’s. De stergitarist is geboren in Memphis. Op 16 jarige leeftijd trad hij in de voetsporen van Jimi Hendrix en bracht zijn eerste album uit. Inmiddels heeft Gales maar liefst 14 studioalbums uitgebracht, waarvan het laatste ‘Middle Of The Road’ heet. De opnamen vonden plaats in verschillende studio’s in de USA onder toeziend oog van de ervaren producer Fabrizio Grossi die heeft samengewerkt met o.a. Steve Vai, Leslie West, Ice T en nog velen anderen.

‘Middle Of The Road’ wordt gezien als zijn meest expressieve album. Het is een persoonlijke plaat waarin de gitarist terugblikt op zijn onstuimige verleden. “This record is going to take me everywhere that I’ve never been, and everywhere I’ve ever wanted to go.” Eric Gales

Steve Hill

Steve Hill is een ware 'one-man band bluesrockmachine', want waar het op one-man bands aankomt kent Steve Hill geen grenzen. Hill treedt staand op terwijl hij gitaar speelt, zingt en op een drumstel speelt. Een ambitieuse en rauwe kracht om rekening mee te houden binnen de Canadese en internationale bluesrock scene.

Steve Hill
Steve Hill