concert

door: Kilojoule Clothing

End of Summer Party

End of Summer Party

door: Kilojoule Clothing

Kilojoule Clothing is een streetwearmerk uit Oss, het kind van de skategroep BSC (Bussel Skate Crew) uit Ussen. Kleurrijke kleding en positieve vibes is wat ze brengen. De zomer is hun hoogseizoen: met de gang aan het water chillen, funky tunes door de speakers pompen en het liefste niets anders dan buiten zijn. Maar elk jaar komt er aan deze tijd een einde. Iedereen moet terug naar school of werk. Vandaar vraagt Kilojoule, voordat iedereen weer compleet in het saaie werkritme zit, om nog een keer het dak eraf te knallen! Trek je losse kleren aan en kom lekker dansen op een mix van urban en elektronische muziek in een betoverende zomeromgeving.

Programma
22:00 - 23:00: Lowvelt:.  Zorgt voor hype onder de mensen.

23:00 - 00:30: DJ Castoe.  Lekkere techno deejay van het Nieuw Verbond uit Oss.

00:30 - 01:30: Bob-Machine.  Iedereen kent hem als goede huiskamer deejay op verjaardagsfeestjes. Heeft tijdens Omerta-feestjes vaak alles op stelten gezet. Draait house, funk, hiphop en whatever hij zelf chill vindt.

01:30 – 03:00: Pater Wijkie & Special Guests.  Wijkie staat bekend als eigenaar van Kilojoule Clothing maar laat hier ook zijn gezicht als deejay zien. Afwisseling van UK Garage en Urban muziek.

https://www.kilojouleclothing.com/
https://www.instagram.com/kilojouleclothing/
https://www.facebook.com/kilojouleclothing/