concert

Supports: Mason + DJ Simone

Dr. Lektroluv

Dr. Lektroluv

Supports: Mason + DJ Simone

Van welke kwaal je ook last hebt, de Dokter komt naar Oss om je er vanaf te helpen, al is het maar voor één avond. En de Dokter komt niet alleen, want ook electroheld Mason is vanavond van de partij.

De groengemaskerde Belgische dokter is al jarenlang een legende en heeft altijd in de frontlinie van de electro en electroclash geopereerd. Met de komst van zijn cd-boxcompilatie ‘Elektrik World’ staat de electro opnieuw op de kaart. Boys Noize, Tiga, Miss Kittin, alle classic electroplaten staan erop en daarmee is Elektrik World de ultieme collectie. Deze avond staat dus bol van de betere beukplaten uit een breed scala aan dance!

www.drlektroluv.be

Mason

Dr. Lektroluv brengt ook crowdpleaser Mason mee, die je kent van zijn hit Exceeder uit 2006 en zijn plaat Boadicea met Roisin Murphy (Moloko). Ook had Mason in 2017 een dikke hit op Defected Records met zijn plaat Rhino met airplay op o.a. BBC Radio 6 en BBC Radio One en Top Radio en Studio Brussel. Mason verzorgde een mix voor BBC en heeft nog flink aantal releases op stapel staan voor komende maanden, waaronder nog een single op Island Records UK en een single op Spinnin' Deep. Afgelopen maand bracht hij op het Skint label van Fatboy Slim een dikke release uit die Dance Shake Move heet.

Mason's set op ADE werd gezien als een highlight door Mirror, een van UK's grootste kranten ook maakte hij eerder remixes voor remix voor Amy Winehouse @ RAUW Tivoli en wordt zijn muziek wordt gebruikt in American Next Top Model.

www.musicofmason.com

DJ Simone

www.djsimone.nl
Simone is natuurlijk geen onbekende bij Groene Engel. Ze stond eerder bij ons achter de draaitaafels met de eerste editie van Hemels! Met een staat van dienst en optredens bij Planet Rose in Doornroosje en residencies in het Matrixx-Cafe is Simone dé lokale support voor Dr. Lektroluv.

DJ Simone
DJ Simone