concert

Met: Los Paja Brava + The Mariños + DJ

Día de Muertos

Met: Los Paja Brava + The Mariños + DJ

Día de Muertos

Met: Los Paja Brava + The Mariños + DJ

Met: Los Paja Brava + The Mariños + DJ

Tijdens Día de Muertos (dag van de doden) viert men dat de zielen van overledenen met Allerheiligen en Allerzielen terugkeren op aarde. Deze verering gaat gepaard met feestelijke offers! Bereid je voor op een explosie van ritme, energie en extreem goede vibes. Cumbia, rock, ska en surf in een heerlijk pittige en dansbare mix. Voor je het weet surf je langs de Colombiaanse kust om vervolgens wakker te worden op Hawaï. Met een cocktail in de hand. We've got visuals, We've got dj’s, We've got bands! Loco loco! Scroll naar beneden voor meerrrrr…

Los Paja Brava

Los Paja Brava maakt perfect georganiseerde anarchistische muziek vol exotische danspasjes en Spaanstalige songteksten. “Als er niemand is die op de dansvloer de schoenen kapot heeft gekregen, vinden wij het geen geslaagde show!” Deze groep ‘vrije uitloop–muzikanten’ heeft een eclectische achtergrond die gaat van klassieke muziek tot jazz. Thuis hebben ze een eigen genre gebrouwen: ‘The Mighty Mighty Freakandela Distropica’.

The Mariños

Je hebt ze vast al eens op Paaspop gezien. The Mariños maakt zeiknatte, instrumentale surfklassiekers in een pittige marinade van garage-rock en een vleugje rockabilly. The Mariños brengen een energieke show, sexy dance-moves en een flinke dosis gitaarporno. Arturo El Grande himself verzorgt het vlijmscherpe commentaar. Waar ze precies vandaan komen weet niemand. Maar het dak gaat eraf, er wordt gedanst, gelachen, nog meer gelachen en nog lang over nagepraat. Viva los Mariños!

Visuals by: Jamie Nee

Dit event omvat meer dan alleen muziek! Er zijn namelijk ook visuals te zien van Jamie Nee. Natuurlijk met een onmiskenbaar Mexicaans Dia de Muertos sausje.