concert

Johnny Cash at San Quentin 50th Anniversary

Def Americans

Def Americans

Johnny Cash at San Quentin 50th Anniversary

Een Johnny Cash tributeshow met de swing, sfeer en rebellie van de legendarische Amerikaanse outlaw; laat dat maar aan Def Americans over! De songs die Johnny Cash zelf met zoveel liefde en bevlogenheid wist te brengen, worden 6 april 2019 weer opnieuw leven ingeblazen. Dit keer volledig gefocust op het 31ste overall album van Cash, ‘’At San Quentin’’ (1969) dat dit jaar alweer 50 jaar bestaat. Dit album is de tweede uit de reeks van albums die hij opnam in een gevangenis. Andere platen uit deze reeks zijn: ‘’At Folsom Prison’’ (1968), ‘’Pa Osteraker’’ (1973), en ‘’A Concert Behind Prison Walls’’ (1976).

Def Americans

Def Americans, de beste Johnny Cash Tributeband van Nederland, komt na de succesvolle “Folsom Prison” tribute terug naar Groene Engel. De band bewees met eerdere uitverkochte shows al in staat te zijn een meesterlijk eerbetoon te brengen aan het werk van Johnny Cash.

Meet & Eat

Ticket Def Americans + driegangendiner

Altijd al eens samen met Def Americans willen dineren? Dat kan voorafgaand aan het concert in onze Brasserie. Onze kok stelt een speciaal Johnny Cash menu samen met keuze uit vlees, vis, vega en zelfs vegan, want de band eet overwegend veganistisch.

Ook mee-eten? Bestel dan een combi-ticket voor slechts € 34,95!* (UITVERKOCHT)
Aanschuiven mag vanaf 17 uur en het eten wordt geserveerd om 18 uur.

* exclusief consumpties