concert

Beyond Creation (Can) + Gorod (F) + Entheos (Usa) + Brought By Pain (Can)

Beyond Creation (Can) + Gorod (F) + Entheos (Usa) + Brought By Pain (Can)

De Canadese tech death meesters Beyond Creation komen naar Oss en ze komen niet alleen.... samen met Gorod, Entheos en Brought By Pain zorgen ze voor een dampende avond headbangen.

Beyond Creation

www.beyondcreationofficial.com
Beyond Creation betreedt vanaf 2010 de metalpodia, hoewel de band al in 2005 is opgericht in Canada. Het debuutalbum The Aura groeide snel uit tot het hoogtepunt van het genre. Daarop volgde vele shows met metalgrootheden als Arch Enemy, Hate Eternal, Obscura, Dying Fetus en meer.

Ook veroverde de band een plek in de line-up van de grootste metalfestivals, waaronder Hellfest, UK Tech fest, en 70.000 Tons of Metal Cruise. Onlangs verscheen hun 3e album “Algorythm” via Season of the Mist. Tijdens iedere liveshow weet Beyond Creation het publiek te verpletteren, een kwaliteitsband die je echt niet mag missen!

 

Gorod

www.facebook.com/GorodOfficial
Ook Gorod lanceert een nieuw album: “Aethra” dat op 19 oktober uitkomt. Met een onvergelijkbare groove, technische hoogstandjes en precisie weet Gorod het publiek omver te blazen. Mick Thomson van Slipknot staat daar helemaal achter: “There are a few bands who are pretty fucking good, who are more technical and aggressive than what we usually do. Bands like Gorod from France… those guys can definitely play!”

Entheos

www.facebook.com/entheosband
Entheos komt voor het eerst naar Europa. Met ex-leden van Animals As Leaders, Animosity en The Faceless zijn er maar weinig bands te vinden met meer ervaring in de technical heavy metal scene. Grijp de kans om deze band in een relatief kleine zaal te kunnen zien, want de metalpers verwacht dat deze band snel door het plafond zal gaan!

Brought By Pain

 

 

www.facebook.com/broughtbypain
Beyond Creation is niet de enige band uit Canada die een goed stuk progressieve, technical deathmetal kan spelen. Brought By Pain maakt gebruik van elementen uit de jazz, progressieve rock, blackmetal en zelfs reggae om een eigen, unieke technische deathmetal sound neer te zetten.