Coming Proud! Met o.a. Sweaty Disco en Loco Loco Discoshow - Groene Engel Skip to main content

Coming Proud! Met o.a. Sweaty Disco en Loco Loco Discoshow

Dance

Coming Fout?! Precies. Dat heet nu dus Coming Proud! Want fout was die show helemáál niet. Sterker nog, een show om trots op te zijn. Pim en zijn Drags zijn verder gegaan waar ze gebleven waren. Een show maken op de allerbeste guilty pleasures en meezingers. Nieuwe elementen, nieuwe acts, nieuwe muziek en nog meer diversiteit op het podium. Vaar mee met de Titanic, heet Ash Ketchum en Pikachu welkom, doe mee met een ode aan de Chiquitita banaan, maar kijk vooral je ogen uit naar al het moois dat op het podium te zien is. Dát is precies wat Coming Proud is! Zórg dat je vooraan staat, dit wil je niet missen!

Loco Loco Discoshow
De ongekroonde koningen van het onbezonnen dansfeest brengen iedereen in een abnormale feestelijke extase. Waar andere dj’s stoppen, gaat de Loco Loco Discoshow verder. Want wat moet een dj met korfbalbekers en bladblazers?? Moeiteloos schakelen deze loco’s over van onvervalste meezingers naar vette partyknallers en van headbangers naar de lekkerste guilty pleasures van de 80’s en 90’s tot nu. De dansvloer wordt regelmatig omgetoverd tot een feestarena waarin het publiek zwaaiend met vlaggetjes en schuddend met sambaballen kan strijden om sportprijzen en medailles. Zinvol? Niet echt, maar wel héél erg leuk! Dus meemaken, bijzijn en voetjes van de vloer. Alles Loco!?

Sweaty Disco
DJ’s zijn leuk. Bands ook. SWEATY DISCO is anders: urenlang draaien we de grootste hits uit de jaren ’80 & ’90 en gooien het podium vol met de beste fitnessshizzle uit de locale kringloopwinkel. Dat gecombineerd met dozen vol blitse zweetbanden, boodschappentassen vol vitamines en de goedkoopste deo. Wie wil dat nu niet?

 • Koop tickets
 • Entree
  € 16,50incl. servicekosten
 • Datum
  zaterdag 10 februari
 • Locatie
  Cultuurpodium Groene Engel
 • Ruimte
  Zaal
 • Tijden
 • Aanvang
  20:30
 • Zaal open
  20:30

Blijf altijd op de hoogte van ons programma