Coldplace + special guest @SheeranTribute | De beste Coldplay Tribute uit de UK! - Groene Engel Skip to main content

Coldplace + special guest @SheeranTribute | De beste Coldplay Tribute uit de UK!

Concert

Staconcert

Coldplace is een band die jaren geleden werd opgericht door Coldplay fans, voor Coldplay fans en afkomstig is uit het Engelse Grimsby, een vissersstadje aan de noordkust van Engeland. Coldplace is ’s-werelds nummer één tribute band van Coldplay. De band gaf ruim honderden concerten in verschillende landen en stond in Nederland op grote festivals als Bospop en Paaspop. Coldplace is een band die niet alleen de songs van Coldplay live heel goed brengt, maar ook de juiste sfeer creërt met visuals en uiteraard een beetje magie. Dat begint al met leadzanger Shane Crofts wiens stemgeluid van nature lijkt op dat van Chris Martin. Ook de muzikale bezetting laat toe dat de hits tot in detail kunnen worden nagebootst. En dat is nogal een uitdaging, bij zo’n eigenzinnige band als Coldplay!

Van ‘Yellow’ tot ‘Sky Full Of Stars’ en ‘Viva la Vida’, ze komen ongetwijfeld allemaal voorbij!

@SheeranTribute
Ervaar de ongelooflijke carrière van singer-songwriter Ed Sheeran in deze unieke tribute show. Rudy Baxter brengt Ed’s grootste hits tot leven met behulp van een loopstation, zijn gitaar, en zijn stem. Deze meeslepende ervaring belicht de veelzijdigheid en energie van Ed Sheeran’s muziek. Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol muzikale magie en herbeleef de betoverende nummers van Ed Sheeran.

Onze concerten zijn popshows, tenzij expliciet wordt aangegeven dat het om een theaterconcert gaat. Dat betekent dat het publiek staat.

Blijf altijd op de hoogte van ons programma