Carnaval 2020: Coming Fout!
specials

Met Loco Loco Discoshow, Sweaty Disco! & Pim Pam Pompen!

Carnaval 2020: Coming Fout!

Carnaval 2020: Coming Fout!

Met Loco Loco Discoshow, Sweaty Disco! & Pim Pam Pompen!

Coming Fout!

Coming Fout! is terug! Met een show nog grootser, guilty pleasureder en extravaganter dan ooit tevoren! Pim Pam Pompen achter de draaitafels en Mary Miracle en haar vriendinnen op het podium. Hysterischer kan de carnaval niet beginnen!

Loco Loco Discoshow – Bio Carnaval

Zeg je Carnaval, dan zeg je LOCO LOCO DISCOSHOW. Bij hen is namelijk elke show een feest. En speciaal voor Carnaval doen ze er nog een flinke schep bovenop. In hoog tempo draaien ze carnavalskrakers van vroeger en nu, aangevuld met plaatjes waarbij haast alle muziek- en dansstijlen voorbij komen: hossen, hakken, zakken, deinen, hupsen, springen, swingen, schuren, beuken… stilstaan is écht onmogelijk!
En tussen al het muzikale geweld door presenteren ze natuurlijk hun fameuze spelletjes en interactieve ongein zoals de Sambaballenwedstrijd en de So-You-Think-You-Can-Dance- polonaise-wedstrijd. Bij de meest eigenzinnige dj’s van Nederland moet niks en mag van alles. Gezellig hoor!

De LOCO LOCO DISCOSHOW was afgelopen jaren te zien op festivals als Zwarte Cross (Loco Arena), Paaspop (Loco Royale), Pinkpop, Wish Outdoor, Vierdaagsefeesten Nijmegen, Koningsdag Den Bosch en in bijna elke feesttent van het land. Komt dat zien… meemaken bijzijn. Alles Loco!!

 

Sweaty Disco

Thuiswedstrijden zijn vaak de beste wedstrijden, Sweaty Disco overwon en het smaakt nog steeds naar meer. Dat er inmiddels mensen kiezen voor een carnavalsoutfit van Sweaty Disco, is een eer die maar weinig artiesten toe kan komen. Dansend naar de fitness, zweetbandjes en spandex. Sweaty….. DISCO!