Candy Dulfer - Groene Engel Skip to main content

Candy Dulfer

Concert

Staconcert

The Queen of Sax Candy Dulfer geeft dit jaar enkele exclusieve concerten in haar favoriete Nederlandse concertzalen, onderdeel van haar nieuwe wereldtournee We Funk Harder waarmee ze met haar sensationele band over de hele wereld in de beroemdste zalen en op de grootste festivals te horen zal zijn. Bezoekers van haar energieke shows vol dampende funk weten dat ze de titel van haar tour ongetwijfeld volledig waar zal maken.

Nummer 1 hit in de USA
Na haar internationale doorbraak met de wereldwijde nummer 1 hit “Lily Was Here” en gastoptredens bij Prince (“When I want sax, I call Candy”) volgde haar platina debuut-album Saxuality (goed voor een Grammy-nominatie). Inmiddels zijn we ruim 2,5 miljoen verkochte albums verder. Vorig jaar scoorde ze een nummer 1 hit in de USA met ‘Convergency’ – samen
met Chic-legende Nile Rodgers – afkomstig van haar uitstekend ontvangen album We Never Stop. Ook tourde ze in de zomer uitgebreid door de Verenigde Staten. Voor dit jaar staan opnieuw concerten in de States, Japan en door heel Europa gepland.

**Samenwerkingen met legendes **
Haar voortdurende drang tot vernieuwing heeft Candy Dulfer een ongekend gevarieerde carrière opgeleverd. Van succesvol recording artist (meerdere nummer 1 hits in de USA en Japan) tot radio-presentatrice (haar wekelijkse radioshow op Sublime FM) en veelgevraagd gastmuzikante (met samenwerkingen met legendes als Prince, Dave Stewart, Beyoncé, Van Morrison, Pink Floyd, Maceo Parker en vele anderen).

Wie Candy eenmaal op het podium heeft gezien, weet echter dat live optreden na al die jaren nog steeds haar grote liefde is. Samen met haar band – al jarenlang een kweekvijver voor Nederlands toptalent – speelt ze over de hele wereld de zalen plat, van de beroemde Blue Note Clubs in Japan tot de grootste festivals in Europa.

Onze concerten zijn popshows, tenzij expliciet wordt aangegeven dat het om een theaterconcert gaat. Dat betekent dat het publiek staat.

 • Koop tickets
 • Entree
  € 33,50incl. servicekosten
 • Datum
  zaterdag 18 januari
 • Locatie
  Cultuurpodium Groene Engel
 • Ruimte
  Zaal
 • Tijden
 • Aanvang
  20:15
 • Zaal open
  19:15

Blijf altijd op de hoogte van ons programma