concert

Candy Dulfer

Sax, Candy & Rock-’n-Roll Theaterconcert
Locatie: De Lievekamp

Candy Dulfer

Sax, Candy & Rock-’n-Roll Theaterconcert
Locatie: De Lievekamp


Dit is het verplaatste concert van 11 december 2020. Tickets blijven geldig. Kaartkopers hebben een mail ontvangen van De Lievekamp.

Groene Engel en De Lievekamp presenteren: Candy Dulfer
Dit unieke theaterconcert geeft een kijkje in het leven van ’s werelds bekendste saxofoniste! Voor het eerst in dertig jaar is Candy Dulfer niet ergens aan de andere kant van de wereld op tournee met haar band. De oorzaak is bekend, maar het gevolg een unieke voorstelling waarin Candy natuurlijk sax speelt maar ook met humor en passie vertelt over haar avonturen met wereldsterren als Prince en Blondie, haar prille begin bij fanfare Jeugd Doet Leven, en haar liefde voor natte doekjes en patat met mayonaise. 

Candy Dulfer stond op haar vijfde al met een saxofoon in haar handen - misschien niet zo gek als je vader een bekend saxofonist is. Daarna ging het wel extreem hard: op haar elfde speelde ze in de band van Rosa King, op haar veertiende had ze haar eerste eigen band, waarmee ze nog voordat ze eindexamen had gedaan al in het voorprogramma van Madonna stond.

Inmiddels is Candy niet alleen één van de bekendste vrouwen in de Nederlandse muziek, maar ook één van de beste saxofonisten ter wereld! In het buitenland is ze nog beroemder dan hier; ze speelt samen met haar band over de hele wereld in uitverkochte zalen en op de grootste festivals en scoorde meerdere nummer 1-hits in de VS. Ze werkte ze samen met muzikale helden als Prince, Van Morrison en Chaka Khan, Beyoncé, Aretha Franklin, Blondie en Pink Floyd, ze had samen met Dave Stewart van The Eurythmics een wereldhit met Lily was here en dankzij haar plaat Saxuality werd ze genomineerd voor een Grammy Award.

Candy wordt deze avond begeleid door Roger Happel (toetsen, zang), Xander Buvelot (bas) en Cyril Directie (drums).

Samenwerking met De Lievekamp
Deze coproductie van Groene Engel en De Lievekamp komt voort uit de gesprekken die beide podia voeren over nieuwe vormen van samenwerking. Door bij deze gezamenlijke programmering de netwerken en contacten van beide organisaties in te zetten, trakteren we het publiek samen op een speciaal aanbod!

De kaartverkoop voor dit concert loopt via De Lievekamp, check de links:
BESTEL TICKETS VOOR SHOW 1 (om 19.15 uur)
BESTEL TICKETS VOOR SHOW 2 (om 21.30 uur)

Lees voordat je een ticket koopt de huisregels van De Lievekamp. Het concert duurt zo'n 75-90 minuten. Je ontvangt drie dagen voorafgaand aan je bezoek een servicemail van De Lievekamp, met daarin alle informatie over jouw concertbezoek en de veiligheidsinstructies.