CAMP 3: VOS + Penny Roox - Groene Engel Skip to main content

CAMP 3: VOS + Penny Roox

Concert

CAMP.
Stel je voor: je bevindt je in een betoverende omgeving, omringd door vrienden en medemuziekliefhebbers. De geur van kampvuren en smakelijke snacks vult de lucht. Terwijl de avond valt, verplaats je je naar Groene Engel, waar de echte magie begint tijdens CAMP. Bij CAMP begrijpen we dat muziek niet kan worden ingeperkt tot één enkel genre. Daarom zal onze nieuwe programmalijn een breed spectrum aan geluiden omvatten, van indie en pop tot rock, elektronica en alles daartussenin. We geloven dat diversiteit de ziel van de muziek voedt!
Bereid je voor om de muzikale pareltjes van morgen te ontdekken, samen met muziekliefhebbers, terwijl je geniet van de gezellige sfeer van CAMP! Op de derde van CAMP. kun je genieten van de altpop-sound van Penny Roox en de indiepop-band VOS.

Penny Roox
Penny Roox bevindt zich het liefst alleen onder de mensen. Dwalend door de stad of observerend op feestjes, reflecteert ze op de verhalen van de mensen die dicht bij haar staan. Thema’s als het vergankelijke, de tragische kant van de liefde en andermans verhalen kringelen als rook door haar opkomende EP By My Side, die in het voorjaar uit zal komen.

Hier vloeien al die invloeden samen in donkere, romantische liedjes, verpakt in een altpop-sound. Het zijn ingetogen nummers die zijn geslepen door de tijd en zich verstoppen in de schemering. Daar waar melodieën en zanglijnen zichtbaar zijn tegen een diepblauwe hemel en waar in de zachte gloed artiesten als Tamino en Lana Del Rey oplichten. Met de Popronde in 2023, optredens bij NPO Radio 2/3FM en meer dan 700.000 streams op zak, komt By My Side precies op het juiste moment.

VOS
VOS is de nieuwe Zeeuwse Indiepop formatie van zanger en songwriter René Geelhoed. "Ik ben VOS en VOS is een band en samen spelen we mijn liedjes”. Met die woorden begint de Zeeuwse zanger en songwriter VOS (Rene Geelhoed) in 2024
aan het schrijven van zijn Nederlandstalige debuutalbum.

Persoonlijk en dicht bij huis. Met teksten die een klein beetje boven de grond lijken te zweven maakt VOS muziek waarin een verlangen klinkt: terug naar Zeeland, maar ook naar de nacht en uiteraard de liefde. René Geelhoed studeerde aan het Utrechts Conservatorium en schreef de afgelopen jaren veel muziek voor andere artiesten. Hij toerde met diverse bands over heel de wereld en is terecht gekomen waar hij het liefst wil zijn: achter de piano met liedjes in het Nederlands waarin je meer over jezelf en meer over hem te weten komt dan je van tevoren had gedacht.

Met een nieuwe band vol piano’s en gitaren schudt VOS het singer-songwriter gehalte van zich af, met een onderscheidende sound waarin de link met Doe Maar en The Beatles snel kan worden gelegd. VOS is klaar om een van de
volgende grote namen te worden in de Nederlandse muziekscene.

Onze concerten zijn popshows, tenzij expliciet wordt aangegeven dat het om een theaterconcert gaat. Dat betekent dat het publiek staat.

 • Koop tickets
 • Entree
  € 10,00incl. servicekosten
 • Datum
  vrijdag 27 september
 • Locatie
  Cultuurpodium Groene Engel
 • Ruimte
  Zaal
 • Tijden
 • Aanvang
  20:00
 • Zaal open
  19:30

Blijf altijd op de hoogte van ons programma