Camilla Blue
concert

Presentatie eerste single van haar nieuwe album Yellow

Camilla Blue

Camilla Blue

Presentatie eerste single van haar nieuwe album Yellow

21 September is het precies 2 jaar geleden dat Camilla Blue voor een enthousiast publiek bij Groene Engel het eerste Album Blue presenteerde. De setlist heeft ontegenzeglijk aan diepgang en intensiteit gewonnen. Camilla Blue speelt met haar band een combinatie van de bekende uitgekristalliseerde nummers van Blue én songs van het nieuwe album Yellow.

Camilla Blue

Natuurlijk is de release van de eerste single When I Get Home bij Groene Engel. “When I Get Home is een speciale song voor mij: Op zeer jonge leeftijd werd ik in een pleeggezin ondergebracht. De eerste jaren verlangde ik nog naar mijn ouderlijk huis, maar gaandeweg namen mijn pleegouders de plaats biologische vader en moeder in. Ik wilde een nummer maken waarin het pleegkind op een positieve manier centraal staat." Aldus Joyce.

Sam & Julia

‘Sam & Julia’ is een moderne Americana-band uit Amsterdam. Goudeerlijke liedjes en stemmen die voor elkaar gemaakt lijken. Sinds hun goed ontvangen debuut-EP, uitgebracht op het nieuwe ‘I Love My Label’ van Tim Knol is het duo uitgegroeid naar een voltallige band waarmee nu hard geschreven wordt aan het eerste album.