Cabaret/kleinkunst: Lammerentour
specials

in het Wintercafé!

Cabaret/kleinkunst: Lammerentour

Cabaret/kleinkunst: Lammerentour

in het Wintercafé!

Het Koningstheater komt naar het Wintercafé!

De Lammerentour is dé unieke mogelijkheid om jong cabarettalent aan het werk te zien in `de huiskamer van Oss`. Getalenteerde, afstuderende cabaretiers van de Koningstheateracademie (Den Bosch) schuiven het meubilair aan de kant om een avondvullend try-outprogramma te spelen voor de gasten van het Wintercafé!  Geniet van conferences, sketches en prachtige liederen. 

En dat allemaal voor niks, althans; na de voorstelling gaan de spelers nog even met de pet rond.

Deze avond treden op:

Joran Welling
Joran Welling is in 2018 afgestudeerd aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. Sindsdien doolt hij rond in de boze buitenwereld. Hij wil gelukkig zijn. Net als iedereen.Hij weet alleen nog niet hoe, dus gaat hij op zoek en trekt hij het land door met cabaret vol tragikomische verhalen over geluk en het vinden van een levensdoel.

Davey Geernaert
Stille wateren hebben gore schimmels. Aan de buitenkant lijkt Davey Geernaert alles onder controle te hebben, terwijl zijn binnenkant vol zit met verlangens om bij een sekte te horen, worstelingen met openheid en de droom om een glitterhertje te spelen. Met absurde verhalen en fysieke uitstapjes bewandelt Davey het pad tussen werkelijkheid en fantasie. Hij zal u verleiden om samen met hem te ontsnappen aan de realiteit en terecht te komen in een kleurrijke en toch duistere wereld.

David Heijmans
In het dagelijks leven is hij een stille observant, maar op het podium laat David Heijmans al die observaties naar buiten komen. Met een ontwapenende eerlijkheid en zijn prachtige stem brengt hij muziek die je raakt op een manier die je nog nooit ervaren hebt. Het is niet de vraag of je een traantje gaat wegpinken, maar wanneer. Maar je hoeft niet bang te zijn: bij David ben je in goede handen. Nog nooit wist iemand zo moeiteloos humor en gevoel met elkaar te combineren. Een unieke combinatie! 

 

Lammerentour Lammerentour Lammerentour