Buitenbios: The Wife - Groene Engel Skip to main content

Buitenbios: The Wife

Film

Let op: gratis ticket nodig voor BuitenBios!

Door corona en de regels die we omtrent het virus in acht moeten nemen, verloopt een bezoek aan de BuitenBios net als vorig jaar wat anders dan je gewend bent. Op alle locaties kun je vanaf een uur voor aanvang een gratis ticket ontvangen waarmee je toegang krijgt tot de BuitenBios. Voor de Buitenbios kun je het beste je eigen lekkere campingstoel meenemen, want op de meeste locaties staan geen of staat slechts een aantal stoelen klaar.

BuitenBios in park naast Groene Engel i.s.m Bibliotheek Oss: The Wife

Een speciale editie: Deze BuitenBios organiseert Groene Engel in samenwerking met Bibliotheek Oss in het kader van het 100-jarig bestaan van Bibliotheek Oss.

Regie Björn Runge // Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Zweden 2017 (100 min.)

Joan Castleman heeft veertig jaar lang haar talent, dromen en ambities opgeofferd voor de literaire succescarrière van haar charismatische man Joe Castleman. Hun pact zorgde voor een stevig huwelijk, maar Joan heeft haar breekpunt bereikt. De dag voordat haar man de Nobelprijs voor Literatuur krijgt uitgereikt, besluit ze een geheim te onthullen waardoor alles in één klap op losse schroeven komt te staan. Glenn Close, Jonathan Pryce en Christian Slater spelen de hoofdrollen in The Wife. Een ijzersterk, spannend en stijlvol drama over menselijke relaties en een vrouw die uiteindelijk haar eigen stem vindt.

Blijf altijd op de hoogte van ons programma