BuitenBios on Tour / Mi Vida
film

Regie Norbert ter Hall // Nederland 2019 (88 min.)

BuitenBios on Tour / Mi Vida

BuitenBios on Tour / Mi Vida

Regie Norbert ter Hall // Nederland 2019 (88 min.)

BuitenBios bij Acropolis in Megen - Mi Vida

De 63-jarige kapster Lou (Loes Luca) koestert een heimelijke droom. Ze zou wel in Spanje willen wonen. Maar de kinderen en kleinkinderen dan? Een cursus Spaans dan maar, in Cádiz. In de gastvrije stad aan zee kan ze haar zorgende rol loslaten en over haar toekomst nadenken. Als Lous lerares Andrea haar aanmoedigt om haar dromen serieus te nemen en een kapsalon in Spanje te beginnen, komen Lous kinderen in opstand. Op haar leeftijd kan ze toch niet zomaar aan iets nieuws beginnen?

Op deze locatie staan alle stoelen klaar, je hoeft dus geen eigen stoel mee te nemen. Let op het beperkt aantal plekken: vol is vol!

BuitenBios on tour

De eerste weken van september staan in het teken van de Groene Engel BuitenBios on Tour! Deze editie is wat anders dan voorgaande jaren omdat we ook buiten rekening moeten houden met de anderhalve meter afstand regel. Het aantal zitplaatsen is daardoor op elke locatie wat beperkter. Ben dus op tijd, want vol is vol! Op de meeste locaties staan al stoelen klaar. Check in bovenstaande tekst hoe het op deze locatie geregeld is.

Toegang is gratis. Een kleine bijdrage in de pet na afloop wordt zeer gewaardeerd.

Klik hier voor het complete BuitenBios on Tour programma: BuitenBios on Tour agenda