BuitenBios on Tour / Hors Normes
film

Regie Olivier Nakache & Éric Toledano // Frankrijk 2019 (114 min.)

BuitenBios on Tour / Hors Normes

BuitenBios on Tour / Hors Normes

Regie Olivier Nakache & Éric Toledano // Frankrijk 2019 (114 min.)

BuitenBios in openluchttheater Hoessenbosch in Berghem: Hors Normes

De nieuwe film van het regisseursduo Éric Toledano en Olivier Nakache (de makers van Intouchables). De film vertelt het bijzondere verhaal van twee vrienden die zich inzetten voor autistische kinderen. De film is uit het leven gegrepen, met ijzersterke rollen van acteurs Vincent Cassel en Reda Kateb. De ontwapenende kinderen winnen meteen je hart. Al meer dan 20 jaar runt Bruno een opvang voor autistische kinderen. Wanneer ouders en zorginstellingen het echt niet meer weten, geeft Bruno hen een thuis. Zijn goede vriend Malek leidt met zijn organisatie jongeren uit moeilijke buurten op tot begeleiders van deze kinderen.

In verband met coronamaatregelen (anderhalve meter afstand): In het openluchttheater zijn zitplaatsen gemarkeerd. Je hoeft geen stoel mee te nemen. Vol is vol!

BuitenBios on Tour

De eerste weken van september staan in het teken van de Groene Engel BuitenBios on Tour! Deze editie is wat anders dan voorgaande jaren omdat we ook buiten rekening moeten houden met de anderhalve meter afstand regel. Het aantal zitplaatsen is daardoor op elke locatie wat beperkter. Ben dus op tijd, want vol is vol! Op de meeste locaties staan al stoelen klaar. Check in bovenstaande tekst hoe het op deze locatie geregeld is.

Toegang is gratis. Een kleine bijdrage in de pet na afloop wordt zeer gewaardeerd.

Klik hier voor het complete BuitenBios on Tour programma: BuitenBios on Tour agenda