film

Regie Pedro Almodóvar // Spanje 2019 (113 min.)

BuitenBios on Tour / Dolor y Gloria

BuitenBios on Tour / Dolor y Gloria

Regie Pedro Almodóvar // Spanje 2019 (113 min.)

Update: Helaas, natte bende buiten! Onze eerste BuitenBios gaat vanavond dus naar binnen. In onze fijne filmzaal in Groene Engel vertonen we Dolor y Gloria. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus ben op tijd want op is op! een uur voor aanvang kun je een gratis ticket ophalen aan de kassa van Groene Engel. We starten om 20:45 uur! 

Let op: gratis ticket nodig voor BuitenBios!

Door corona en de regels die we omtrent het virus in acht moeten nemen, verloopt een bezoek aan de BuitenBios dit jaar wat anders dan je gewend bent. Op alle locaties kun je een uur voor aanvang een gratis ticket krijgen en vervolgens kan je dan gaan zitten. Op de meeste locaties, uitgezonderd Schaijk, staan alle stoelen al klaar. Je hoeft dus geen stoel mee te nemen. In Schaijk zijn de plekken waar je kunt gaan zitten gemarkeerd en is het raadzaam een eigen stoel mee te nemen. Voor elke locatie is een beperkt aantal tickets beschikbaar. Ben op tijd, want op is op!

BuitenBios in park naast Groene Engel: Dolor y Gloria
Salvador Mallo (Antonio Banderas) heeft al in geen jaren een film meer gemaakt, maar kan gelukkig nog teren op de successen die hij als regisseur heeft genoten. Wanneer een oude film van Salvador onder het stof vandaan wordt gehaald, brengt dat hem in contact met voormalig acteur Alberto (Asier Etxeandia). De twee worden eindelijk weer herenigd, nadat ze lang geleden zijn gebrouilleerd. De ontmoeting zet een kettingreactie in gang, waarin het verleden terugkeert in het leven van Salvador. Terugdenkend aan zijn jeugd en zijn moeder (Penélope Cruz) wordt hij gedwongen om zijn demonen onder ogen te komen.

BuitenBios on Tour

De eerste weken van september staan in het teken van de Groene Engel BuitenBios on Tour! Deze editie is wat anders dan voorgaande jaren omdat we ook buiten rekening moeten houden met de anderhalve meter afstand regel. Het aantal zitplaatsen is daardoor op elke locatie wat beperkter. Ben dus op tijd, want vol is vol! Op de meeste locaties staan al stoelen klaar. Check in bovenstaande tekst hoe het op deze locatie geregeld is.

Toegang is gratis. Een kleine bijdrage in de pet na afloop wordt zeer gewaardeerd.

Klik hier voor het complete BuitenBios on Tour programma: BuitenBios on Tour agenda