concert

Blue Flamingo (Ziya Ertekin)

Blue Flamingo (Ziya Ertekin)

Leuk dat je interesse hebt in dit concert. Lees voordat je een ticket koopt de speciale Groene Engel huisregels i.v.m. corona.
Let op: Het concert is seated, je kunt max 2 tickets kopen.
Tijd: 20:30 - 21:30 (inloop tussen 20:15 en 20:30 uur*) *Zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent, de deur gaat dicht bij aanvang.


Blue Flamingo
Een blauwe flamingo strijkt in de Groene Engel neer!
De in Oss geboren en getogen Ziya Ertekin draait als 78-touren DJ Blue Flamingo in zalen, clubs en festivals als North Sea Jazz, Lowlands en Roskilde.
Met zijn muzikale schatten die hij over de hele wereld opspoort, heeft Ertekin inmiddels drie compilatiealbums samengesteld voor Excelsior Recordings. Voor zijn 4e album keerde hij terug naar zijn oorsprong als muzikant, met een set door hemzelf geschreven, gearrangeerde en geproduceerde tracks en een droomlijst aan gastmuzikanten. De eerste single met Anneke van Giersbergen zette hem al in de spotlights en nu is er de zomerhit ‘Boom Nama Gan Gan’!

Vanavond presenteert Ziya een akoestische set met eigen werk en enkele covers van o.a. Elvis Presley, Hank Williams, blueslegende Otis Rush en David Bowie.Hij wordt daarbij bijgestaan door Bart Wijtman op contrabas en de jonge getalenteerde Rick Linzel op piano. 
Blue Flamingo neemt ook zijn pickup mee! Voor en na het concert zal hij jullie met zijn 78-toeren platen meenemen naar exotische oorden en vervlogen tijden.