Another Now + Splinterbomb + Cyanide Paradise
concert

Groene Engel Heavy

Another Now + Splinterbomb + Cyanide Paradise

Another Now + Splinterbomb + Cyanide Paradise

Groene Engel Heavy

Another Now

Deze kersverse vijfkoppige metalcore formatie uit Eindhoven laat de maatschappij zowel de fantastische als de ziekelijke kanten van onze wereld zien. Met hun frisse combinatie van stijlen, een meedogenloze tornado van beukende riffs, abrupte muzikale u-bochten en sfeervolle melodieën, maakt Another Now muziek voor een breed doch avontuurlijk metal publiek.

In hun eerste jaar (2019) wist Another Now een plek te veroveren op festivals Jera On Air, Popronde en Submit-fest. Tevens heeft Another Now mogen openen voor de metalcore gigant Ice Nine Kills in een uitverkochte Melkweg Amsterdam. Momenteel is de band zeer actief met het voorbereiden van een nieuwe release.

Splinterbomb

Thrash metal, hardcore, death- en doommetal zijn de voornaamste invloeden waarmee Splinterbomb in deze tijd van muzikale verzadiging een eigenwijze sound weet neer te zetten.
In een paar jaar tijd is de band uitgegroeid van luidruchtige nieuweling naar een internationaal tourende act met een sterke live-reputatie. Hun groove metal is vanaf de eerste release ‘Capital S’ en via de single‘Confess’ steeds dynamischer, strakker, en vooral heavier geworden. In maart 2019 bracht de band  hun tweede EP uit, getiteld ‘Rage to Rise’.Hierop staan een zestal songs die stuk voor stuk de kernwaarden van de band vasthouden: stampende ritmes, scheurende riffs en catchy melodieën.

Splinterbomb is hongerig, het beest gromt en bijt!
‘Do you think you can handle us? Come and get it, punk!’

Cyanide Paradise

Cyanide Paradise maakt melodische deathmetal geïnspireerd door bands als Amon Amarth, Devin Townsend, Scar Symmetry en Mors Principium Est. Cyanide Paradise brengt hun uiteenlopende verhalen verpakt in krachtige, melodische songs met een volle, epische sound.