Terug naar nieuws

Zaterdag 29 mei

We gaan open!

We gaan open!

Goed nieuws! Het kabinet heeft versoepelingen aangekondigd en dat betekent dat we vanaf 5 juni onze deuren weer kunnen openen voor publiek! Nog niet voor volle zalen; we mogen per activiteit maximaal 50 mensen ontvangen. Hiermee wordt een veilige start gewaarborgd; de anderhalve meter afstand regel blijft gelden en krijg je een zitplaats. We staan bij Groene Engel te popelen om jullie weer met open armen te ontvangen. Tot snel!

Tips
6 t/m 8 juni - Film ‘Kom hier dat ik u kus’ naar de gelijknamige bestseller van Griet op de Beeck – (de Volkskrant ★★★★ - 'Overtuigende verfilming'). 
Zondagmiddag 13 juni - Concert Sunday Sounds met Komodo. De band Komodo is hot! Deze week zijn ze TopSong op Radio 2 met de zomerhit 'Easy Prey'. De band Komodo geeft het perfecte startsein voor een heerlijke zomer met een mix van woestijnblues, surfrock, afro-disco, psychedelic 60’s, rumba en Indiase raga! 
Vrijdag 9 juli - Concert Times A Million. Avondje alternatieve rock! Denk aan Nothing but Thieves en Arctic Monkeys, met het rauwe randje van Queens of the Stone Age! Klik hier voor meer info en tickets: Ten Times A Million

Klik hier voor het complete programma: Programma Groene Engel

Wat gaan we doen deze zomer?
Ook druk met plannen maken voor de zomervakantie? Groene Engel ook! Wacht nog even met boeken, want binnenkort maken we ons zomerprogramma bekend en dat biedt wel een heel fijn alternatief voor de stress om kleurcodes of het vaccinatiebewijs.

Bevestigd voor het najaar
10 september Vanavond Niet, Schat
18 september Robin Borneman - uitverkocht
25 september Voltage
1 oktober Engel Blues Festival
2 oktober Clearwater Creedence Revival - Allstars Band
9 oktober Blaudzun
15 oktober Montis, Goudsmit en Directie
 22 oktober Rowwen Heze
12 november Grandmaster Flash
19 november GE Heavy: Fleddy Melculy
26 november Tim Akkerman & The Ivy League
3 december Engel Blues presents: Henrik Freischlader
4 december Osse Zangers - Ladies Home Edition
11 december Ge Heavy: Rage
18 december Gerson Main

 

najaar najaar najaar najaar