Terug naar nieuws

Dinsdag 1 december

Soul Music Weekend in Groene Engel!

Soul Music Weekend in Oss!
Op vrijdag 11 en zaterdag 12 december presenteert Groene Engel een Soul Music Weekend met zangeres Sarah-Jane en indie R&B-act Secret Rendezvous. Op deze manier organiseren we in de donkere dagen voor kerst sfeervolle concerten met positieve vibes. De entree bedraagt tien euro, zodat het laagdrempelig is om een keer een exclusief concert met 30 bezoekers mee te kunnen maken.

Sarah-Jane
Lady of Soul Sarah-Jane is bekend van The Voice of Holland, North Sea Jazz en optredens met o.a. Erykah Badu, Glennis Grace en Ronnie Flex. Samen met haar band zorgt ze voor muzikaal vuurwerk met een vette groove. “Ik zag Sarah-Jane vorig jaar op een festival en ze zette de zaal compleet op z’n kop, ze zingt zo ontzettend goed en het speelplezier met haar band was voelbaar in elke vezel.” Bij de Blind Auditions van The Voice maakte Sarah-Jane indruk met een song van Prince, een mooi bruggetje naar Candy Dulfer die eigenlijk vrijdag 11 december in Oss zou optreden. Dat concert is verplaatst naar 21 mei 2021.

Secret Rendezvous
Op 12 december is het podium voor Secret Rendezvous. Met hun “indie R&B” stal het muziekduo al eerder de show als support-act van Bo Saris. Nu komen zij terug voor een eigen headlineshow met de complete band. Vorige week kwam hun single ‘Back In The Day’ uit op een release van Boogie Angst, hetzelfde label als Kraak & Smaak. Fans van Bondax of Disclosure zullen dit ook zeker waarderen. Lekker! 

Stralende glimlach
Sinds een paar weken is het cultuurpodium weer open voor 30 bezoekers. “Het was weer even kijken hoe dat zou voelen, maar zelfs met de bar dicht is het verbazingwekkend leuk en sfeervol..”, aldus programmeur Marjolein Kooijman. “Bij de Popronde Pre-party hadden zowel publiek als de artiesten een stralende glimlach op het gezicht en sommige mensen waren echt ontroerd. Omdat het seated is merk je dat de aandacht heel mooi aanwezig is, dat maakt dat de muziek extra goed overkomt. Iedereen is zo blij dat ze er even uit zijn en men geniet met volle aandacht. Daar doen we het voor.
“Daarnaast houden we ons strikt aan de regels, want op die manier kunnen we eerder weer met meer mensen én een drankje van cultuur genieten.”

Privé-concertbeleving
Tickets voor de concerten zouden normaal 15 euro kosten, maar omdat deze tijden al donker genoeg zijn, zijn de tickets 10 euro. “Op deze manier willen we iedereen uitnodigen om een keer te komen genieten en hoe kan dat beter dan met cultuur. Met positieve muziek, die dwars door je heen gaat als een zonnetje. ‘Food for the soul’ zeg maar. Dat je dit met 30 bezoekers beleeft maakt het toch wel heel bijzonder. Een soort privé-concert, een unieke kans.”

Klik hier voor meer info & tickets

TIP: wees er op tijd bij, want er is steeds maar een beperkt aantal tickets!

Soul Music Weekend Soul Music Weekend