Concert Tim Knol en dansen op anderhalve meter afstand: Groene Engel gaat weer open!
Terug naar nieuws

Vrijdag 29 mei

Concert Tim Knol en dansen op anderhalve meter afstand: Groene Engel gaat weer open!

Concert Tim Knol en dansen op anderhalve meter afstand: Groene Engel gaat weer open!

Groene Engel ontvangt je met open armen, op anderhalve meter afstand!

Concert Tim Knol en dansen op anderhalve meter afstand: Groene Engel gaat weer open!

OSS – Groene Engel ontvangt je met open armen, op anderhalve meter afstand! Goed nieuws, vanaf 1 juni gaat cultuurpodium Groene Engel weer open voor publiek. Nog niet in groten getale, maar voor een beperkt aantal bezoekers per concert, film of voorstelling. Ook het terras is weer geopend. Kortom: Ook binnen ‘het nieuwe normaal’ biedt het Osse podium een gevarieerd cultureel aanbod, zelfs voor de thuisblijvers. Met het nieuwe concept ‘Groene Engel TV’ worden namelijk live-concerten streaming aangeboden. Een mooi aanbod voor de mensen die geen ticket kunnen bemachtigen voor de exclusieve concerten van o.a. Tim Knol, Robin Borneman en Def Americans. Bijzonder wordt zeker de eerste dansavond die Groene Engel op zaterdag 18 juli organiseert; lekker dansen op anderhalve meter afstand tijdens een speciale editie van 80’s Verantwoord!

Concerten: Livemuziek in een 1,5 meter samenleving
Cultuurpodium Groene Engel biedt de komende tijd op een verantwoorde manier concerten aan binnen de 1,5 meter samenleving. Aan livemuziek kan eindelijk weer een podium geboden worden, helaas voor iets minder mensen dan Groene Engel gewend is. Om dit alles weer mogelijk te maken, is er achter de schermen keihard gewerkt om de zaalinrichting en routing aan te passen, een livestreamsetting op te bouwen én met artiesten afspraken te maken om meerdere sets per avond te spelen voor telkens een nieuw publiek. Gelukkig staan veel muzikanten te popelen om weer te beginnen. Zo is Tim Knol bereid gevonden om op 11 juli tenminste twee sets op één avond te spelen en ook Robin Borneman uit Oss speelt 4 juli tweemaal veertig minuten. Ook Jack Poels komt 3 juli naar Groene Engel, dat concert is inmiddels al uitverkocht.

Films
Filmliefhebbers kunnen weer op de vertrouwde tijden en dagen naar de film in Groene Engel. Zo kun je op zondag 7 t/m dinsdag 9 juni de speciale zwart-witversie van Parasite zien: dé filmhit van dit jaar. Parasite won vier Oscars en is een verrukkelijk komische thriller over een arm gezin dat weet te infiltreren in het huishouden van een rijke familie. Op woensdag 10 en donderdag 11 juni wordt de documentaire Marianne  & Leonard: Words of Love vertoond over de relatie tussen zanger Leonard Cohen en zijn ‘muze’ Marianne Ihlen.

Speciale huisregels Groene Engel
In verband met het coronavirus heeft Groene Engel een protocol opgesteld. Dat houdt voor bezoekers onder meer in dat je de komende tijd alleen online tickets kunt kopen en niet aan de dagkassa of bij de CD-Kiosk. Check hier de Groene Engel huisregels: huisregels Groene Engel i.v.m. coronavirus.