Terug naar overzicht

Veelgestelde vragen Kaartverkoop

Heb je vragen over je account, e-ticket of kaartverkoop? Wij hebben een hoop vragen verzameld die jou snel een antwoord geven. 

Hoe kan ik online kaarten bestellen?

Om online kaarten te bestellen maak je eenmalig een account aan.
Klik op registreer en voer je gegevens in.

Hoe kan ik inloggen op mijn Groene Engel account?

Heb je al eerder een account aangemaakt dan kun je direct inloggen en bestellen. Klik op de button ticket bij het gewenste evenement en je kunt bestellen. Als je online kaarten koopt, betaal je veilig via iDeal en ontvang je je toegangskaart als e-ticket in je mailbox.

Mijn gegevens zijn veranderd, hoe pas ik deze aan?

Zorg ervoor dat de gegevens juist en actueel zijn. Groene Engel kan je dan altijd bereiken als er wijzigingen zijn omtrent een evenement. Je kunt je accountgegevens wijzigen door rechtsbovenin de menubalk op de ronde button naast info te klikken. vervolgens log je in en kan je je gevesn aanpassen.

Hoe werkt een e-ticket?

Je ticket ontvang je als e-ticket in je mailbox. (Sla voor de zekerheid deze mail op.) Op dit ticket moet een streepjescode te zien zijn. De streepjescode op het e-ticket wordt bij de deur naar de zaal gescand. Je kunt het e-ticket uitprinten of vanaf je mobiele telefoon laten scannen aan onze zaaldeur. Heb je geen printer of mobiele telefoon, zorg dan dat je je reserveringsnummer hebt, dan kun je je ticket aan de kassa afhalen.

Ik heb geen e-ticket ontvangen, wat nu?

Mocht je geen mail hebben gehad, kijk dan eens in je spammap. Mocht je 'm daar niet vinden, log dan in op je account en klik rechtsboven in de menubalk op je naam. Ga vervolgens naar 'Bestelhistorie'. Je kunt het ticket dan opnieuw naar jezelf sturen. Zorg dat het juiste e-mailadres aan je account gekoppeld is. Je kunt je e-mailadres ook aanpassen in je account. Als je daarna het e-ticket opnieuw laat versturen, komt deze op het gewijzigde e-mailadres binnen. 

Ik ben mijn e-ticket kwijt, wat nu?

Ben je de mail met je e-ticket kwijt, log dan in op je account en klik linksboven op mijn account. Ga vervolgens naar 'Bestelgeschiedenis'. Je kunt het ticket dan opnieuw naar jezelf sturen. Zorg dat het juiste e-mailadres aan je account gekoppeld is. 

Krijg ik korting met mijn CJP-pas?

Ja, alleen aan de kassa van Groene Engel en de CD-Kiosk krijg je op vertoon van je CJP-pas 2 euro korting op je ticket.

Online kun je geen tickets kopen met CJP-korting omdat we de gegevens van je kaart niet in kunnen zien.

Algemene bezoekersvoorwaarden

Op onze kaarten zijn onze algemene bezoekersvoorwaarden van kracht. 

Kan ik reserveren?

Nee, wij reserveren geen tickets. J ekunt ze online kopen, een half uur voorafgaand aan het event of bij ons voorverkoopadres De CD-Kiosk in het centrum van Oss.