Engeloord - Groene Engel Skip to main content

Engeloord

Ben je eind van de zomer thuis? Mooi! Kom dan naar Engeloord; vanaf 24 augustus dé plek waar je van woensdag tot en met zondag nog in de vakantie- en festivalsferen blijft of komt! Groene Engel maakt van het pand, de terrassen en het park een plek waar je in het weekend heerlijk van elkaar  en bijzondere activiteiten kunt genieten. Zie hieronder het programma.
Houd onze Social Media in de gaten voor updates van wat er te beleven is. We zien je graag deze zomer bij Engeloord!

24 augustus: Disney Quiz

Ben je als kind ook urenlang zoet geweest met alle sprookjesfilms kijken en de Donald Duck lezen? Of geniet je als volwassene nog steeds van elke nieuwe Disney of Pixar-release in de bioscoop? Dan is dit de quiz voor jou!

Lees meer

25 augustus – BuitenBios: Druk

In deze Oscarwinnende must see van regisseur Thomas Vinterberg (Festen, Jagten) doen vier bevriende leraren een gewaagd experiment: een slokje alcohol voor iedere les…

Lees meer

26 augustus: Platenkast Van – Team Groene Engel!

Laat je verrassen tijdens de ‘Platenkast Van’. Lokale (on)bekenden geven inzicht in hun muzieksmaak. Deze keer hoor je de guilty pleasure en onbekende parels van het team Groene Engel! Wat is de favoriet van de programmeur en waar luistert de communicatiemedewerker graag naar?

Lees meer

27 augustus: Bende’r

Op 27 augustus is er in de zaal een speciale editie van het hiphopevent Bende’r met ditmaal drie jonge Brabantse raptalenten op het podium: Laylo, Akuma Jin en Brecks. Bende’r bij!?

Lees meer

27 augustus: Platenkast Van – Amber!

Laat je verrassen tijdens de ‘Platenkast Van’. Lokale (on)bekenden geven inzicht in hun muzieksmaak. Deze keer hoor je de favorieten van Amber van café Lollipop!

Lees meer

27 augustus – BuitenBios: Mamma Mia

Deze heerlijke feelgood musicalfilm werd een groot succes, maar dat kan natuurlijk niet anders met zo’n topcast én de liedjes van ABBA! Voor de bruiloft van haar dochter Sophie, heeft Donna haar oude vriendinnen uitgenodigd, met wie ze ooit een zangtrio vormde. Sophie heeft eigenlijk maar één wens. Eindelijk zou ze haar vader wel eens willen ontmoeten, wie het ook is.

Lees meer

28 augustus: Kunstworkshops by Nikki

Speciaal voor de kinderen: kunstworkshops by Nikki Roosenboom.

Wil jij meer leren over beroemde kunstenaars? En lekker zelf aan de slag? Sluit gratis aan bij de workshops om 14.00 of om 15:30.

In 90 minuten leer je over kunstenaars en ga je naar huis met je eigen kunstwerk.

Lees meer

1 september – BuitenBios: Licorice Pizza

Licorice Pizza vertelt het verhaal van Alana Kane (Alana Haim) en Gary Valentine (Cooper Hoffman), die in 1973 opgroeien en verliefd worden in de San Fernando Valley. In de jaren die volgen buitelen de levens van Alana en Gary telkens weer over elkaar heen. Ze reizen samen langs verlaten tankstations en illegale straatraces, ontmoeten filmbobo’s met fake tans en foute rocksterren, ze kibbelen en ze dromen. Waar ze precies heengaan is niet duidelijk, dat ze er samen aankomen wél.

Lees meer

3 september: Beaux Gris Gris & The Apocalypse

De Amerikaanse blues-folk-soulband Beaux Gris Gris en The Apocalypse komt naar Oss! Ze stonden al eerder op ons podium en wat ons is bijgebleven is een enorme, intense energie, de liefde voor muziek en natuurlijke de heerlijke nummers.

Lees meer

3 september: Platenkast Van – Willem van Platenzaak Wil’m!

Laat je verrassen tijdens de  ‘Platenkast Van’. Lokale (on)bekenden geven inzicht in hun muzieksmaak. Deze keer maak je kennis met de platenkast van Willem van Platenzaak Wil’m in Oss!

Lees meer

3 september – BuitenBios: Grease

Wie kan deze klassieker uit 1978 weerstaan? Grease is dé Amerikaanse romantische filmmusical.

Lees meer

Folkcafe: Hobo String Band

De Hobo String Band, een van de leidende countrybands in Nederland tijdens de jaren 60/70, speelt al weer een tijdje. Het geluid dat zich tegenwoordig het best laat omschrijven als Americana, is nog steeds toegankelijk, tijdloos, dynamisch en supergezellig!

Lees meer

4 september: Kunstworkshops by Nikki

Speciaal voor de kinderen: kunstworkshops by Nikki Roosenboom.

Wil jij meer leren over beroemde kunstenaars? En lekker zelf aan de slag? Sluit gratis aan bij de workshops om 14.00 of om 15:30.

In 90 minuten leer je over kunstenaars en ga je naar huis met je eigen kunstwerk.

Lees meer

Blijf altijd op de hoogte van ons programma