Het Onbeperkt Theater Abonnement

dinsdag 31 juli 2012

Het Onbeperkt Theater Abonnement

Een jaar lang voor 75 euro naar theater!

Locatie: Zaal

aanvang 20:30u

  • Normaal: € 75,00

Keuzestress na het zien van ons theaterprogramma voor het seizoen 2012/2013? Met zo’n mooi, gevarieerd aanbod maken we het jou als bezoeker niet makkelijk. Het liefst zien we je natuurlijk bij zo veel mogelijk voorstellingen, maar wij weten dat je een euro maar één keer uit kunt geven. Wij zien vaak dat de keus valt op de bekende artiesten of theaterstukken. Begrijpelijk, maar wel jammer. Want de voor jou nieuwe of onbekende namen uit ons aanbod brengen óók kwalitatief hoogstaand theater. Groene Engel introduceert om deze reden een Onbeperkt Theaterabonnement. Voor 75 euro kun je naar alle theatervoorstellingen voor volwassenen in het seizoen 2012/2013. Zit je figuurlijk voor een dubbeltje toch mooi een heel theaterseizoen op de eerste rang!

Ja, ik wil een abonnement!
Het abonnement is verkrijgbaar tot 1 augustus. Je kunt het abonnement online kopen door op de button hier rechts met de tekst bestel hier je tickets te drukken. Als je nog geen account hebt bij Groene Engel dan kun je klikken op acount aanmaken. Daarna kun je voortaan online tickets bij ons kopen en dus ook het abonnement!
Je kunt het abonnement ook kopen aan de kassa van Groene Engel. De kassa is geopend op werkdagen van 15:00 uur tot 18:00 uur en een half uur voorafgaand aan een voorstelling.

Voorwaarden van Het Onbeperkt Theaterabonnement van Groene Engel
- Het Onbeperkt Theaterabonnement is geldig voor het seizoen 2012/2013
- Het Onbeperkt Theaterabonnement is persoonsgebonden
- Op de site is het theaterprogramma voor volwassenen te zien: klik hier voor een overzicht.
- Op de avond van de theatervoorstelling krijg je op vertoon van je abonnementspasje aan de kassa een ticket
- Je bent bij alle theatervoorstellingen voor volwassenen welkom. Bij populaire voorstellingen vragen we je van tevoren of je komt. Mocht je niet naar deze voorstelling gaan dan hebben wij de kans om iemand anders blij te maken.

Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.
X