Crowdfundactie: Groene Engel is van jou

woensdag 31 januari 2018

Crowdfundactie: Groene Engel is van jou

ObligatieLening

Locatie: Zaal

aanvang 00:00u

Het hing al een tijdje in de lucht en nu is het bijna zover: Cultuurpodium Groene Engel gaat, zoals het er nu naar uitziet, per medio januari 2018 zelf de horeca-exploitatie in het pand verzorgen. Stichting Cultuurpodium Groene Engel, die nu al verantwoordelijk is voor de programmering van Groene Engel, zal de horeca-exploitatie onderbrengen in een aparte BV, zodat de horecagelden en de subsidiestromen duidelijk gescheiden blijven.
De overgang zal waarschijnlijk medio januari 2018 plaatsvinden. De komende weken wordt de overdracht verder voorbereid en wordt aan gemeente Oss gevraagd haar medewerking te verlenen aan de overdracht: de gemeente moet als verhuurder van het pand instemmen met deze overgang.

Crowdfundactie ‘ Groene Engel is van jou’
Het Cultuurpodium is ter financiering van de aankoop een crowdfundactie gestart. Met deze actie kan een ieder die de Groene Engel een warm hart toedraagt via een lening met een vast rentepercentage of via een donatie de aankoop mede financieren. Op deze manier wil het Cultuurpodium ervoor zorgen dat, als de aankoop doorgaat, zij de financiering al geregeld heeft. Inschrijven voor deze Crowdfundactie kan tot en met 5 januari 2018.
Meer informatie over de crowdfundactie ‘Groene Engel is van jou’ is te vinden op

Klik hier voor meer informatie en deelname!


Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.
X