Extremely loud & incredibly close

maandag 21 mei 2012

Extremely loud & incredibly close

VS, 2011, 129 min.

Locatie: Zaal

aanvang 20:30u

Verfilming van de gelijknamige bestseller over een jongen die na een tragisch verlies de helende kracht van zelfontdekking ervaart

De elfjarige Oskar Schell is een bijzonder kind: amateur uitvinder, Francofiel en pacifist. Na het vinden van een mysterieuze sleutel, afkomstig van zijn in het World Trade Center omgekomen vader, begint voor hem een wonderbaarlijke zoektocht door de vijf wijken van New York City. Tijdens deze reis ontmoet hij een bonte stoet van mensen die allemaal op hun eigen manier proberen te overleven. Uiteindelijk brengt de tocht hem terug naar de plek waar hij is begonnen, maar met de troost van de meest menselijke eigenschap: Liefde.

Extremely Loud & Incredibly Close is geregisseerd door Oscar® genomineerde Stephen Daldry (The Reader, The Hours) en gebaseerd op de roman van Jonathan Safran Foer. De hoofdrollen in de film worden onder andere vertolkt door Oscar® winnaars Tom Hanks (Forrest Gump, Philadelphia) en Sandra Bullock (The Blind Side).


Voorafgaand aan deze film geeft filmkenner Jan Salden een lezing over de film. Deze lezing begint een uur voor aanvang van de film. De film plus lezing bezoeken kost € 12,=. Een entreebewijs voor alleen de film kost € 8,=. Wil je ook de lezing bezoeken, klik hier.

Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.
X