Rembrandt

donderdag 2 februari 2017

Rembrandt

Exhibition on Screen

Locatie: Zaal

aanvang 16:00u

  • Normaal: € 8,50
  • Vrienden: € 7,50
  • Cultuurkaart: € 6,50
Naar elke Rembrandt tentoonstelling wordt uitgekeken, maar deze belangrijke nieuwe show gehost door de Londense National Gallery en het Rijksmuseum in Amsterdam was een gebeurtenis als geen ander. Vanwege de exclusieve toegang tot beide galeries documenteert de film deze mijlpaal tentoonstellingen verweven met het leven van Rembrandt. Ook zijn er beelden van achter de schermen van de voorbereidingen van de wereldberoemde instituten.
De tentoonstelling richt zich op de hoogtepunten uit de laatste jaren van het leven van Rembrandt, voor vele zijn beste jaren.

De meesterwerken die hij in deze periode produceerde kunnen zijn bepalende werken worden genoemd, met elk stuk zo gevoelig en eerlijk dat ze ons idee over Rembrandt als mens en als artiest vorm gaven. Deze film onderzoekt elk van de belangrijkste werken van de tentoonstelling, door middel van bijdragen van de speciaal uitgenodigde gasten, waaronder curatoren en vooraanstaande kunsthistorici. Voor velen is Rembrandt een van de grootste artiesten die ooit geleefd heeft en deze film is bedoeld om de waarheid te ontdekken over de man achter de legende.

Exhibition on Screen laat tentoonstellingen van galerieën van over de hele wereld, zien op het witte doek.
Verweven met biografieën, en exclusieve behind-the-scenes beelden van de galerieën, zijn de films informatief, toegankelijk en onderhoudend.
Belangrijker nog, de films bieden een meeslepende, filmische reis langs 's werelds meest geliefde kunst en hun makers.

Een prachtige serie over geweldige kunstenaars zoals Hieronymus Bosch, Monet, de Amerikaanse Impressionisten & Michelangelo!

Exhibition on Screen is geprogrammeerd in samenwerking met Museum Jan Cunen.

Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.
X