Buitenbios - La La Land

donderdag 14 september 2017

Buitenbios - La La Land

Regie Damien Chazelle // 2016

Locatie: Zaal

aanvang 20:30u

DeBuitenBios wordt vanavond verplaatst naar binnen i.v.m het herfstweer! Toegang gratis, er zijn stoelen en het is niet toegestaan om eigen drank en hapjes mee te nemen. De film begint om 20:30 uur.

Groene Engel draait ook deze zomer op vier bijzondere locaties in de openlucht films. Tijdens de zeven edities van BuitenBios zie je prachtige films. Er staat een aantal stoelen, maar je mag natuurlijk ook je favoriete strandstoel of picknickkleedje meenemen. Toegang is gratis. Een kleine bijdrage in de pet na afloop wordt zeer gewaardeerd! Let op de wisselende aanvangstijden. De film begint na zonsondergang.

Film: La La Land
Locatie: filmzaal Groene Engel

Dé filmhit van 2016! Een moderne variant op de klassieke Hollywood musical. Mia droomt ervan actrice te worden. Ze rent van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian speelt piano in sjofele clubs en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen het hectische leven in Hollywood?

Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.
X