Boris

zaterdag 9 december 2017

Boris

support: Secret Rendezvous

Locatie: Zaal

aanvang 20:30u

  • Normaal: € 18,50
  • Vrienden: € 17,50
  • Cultuurkaart: € 16,50
Boris
Keep the funk alive

Boris gaf in 2015 onder artiestennaam Bo Saris een geweldig concert in de Groene Engel! Het was toen alweer even geleden dat we iets van de Nederlandse soulzanger hadden gehoord, maar ineens was hij weer helemaal hot& happening! Met zijn album ‘Gold’ scoorde hij internationaal succes, dankzij de fantastische songs, topnotch producties en die stem! De soulvolle stem van deze man valt in het rijtje van Prince, Bill Withers, D’Angelo en Marvin Gaye, gecombineerd met de sound van nu. De single ‘She’s On Fire’ werd opgenomen in de Hollywood productie ‘Fifty Shades Of Gray’ en opvolger ‘The Addict’ was opnieuw een schot in de roos.

Begin dit jaar kwam de EP ‘Best of Me’ uit en voila.... Nu is er de kersverse "B-Funk The Appetizer Part.1 EP".
Tijdens zijn nieuwe ‘Keep The Funk Alive Tour gaat Boris op pad met de 6-koppige funkmachine The Funkateers, my god wat een band! Originele funk, disco & soul classics, afgewisseld met nieuw materiaal. Boris neemt je mee naar de muziek hem zo geïnspireerd en gevormd heeft tot wie hij nu is.

Bo Saris behoort tot de top van de internationale soul. Funkend, groovy en altijd damn sexy!

Support: Secret Rendezvous

Aan Secret Rendezvous om de avond op te warme met hun zwoele "indie R&B".
Met invloeden van Janet Jackson, The Weeknd, Prince en Frank Ocean, zetten Sietske Morsch en Remi Lauw iets unieks neer. In de UK hebben ze dat al een tijdje door en ook in Nederland groeit de fanbase gestaag.

De single 'Homie. Lover. Friend.' maakte de groep tot 3FM Serious Talent en zelfs Pharrell draaide ze in zijn radioshow op Beats 1.
Coldplay selecteerde het duo voor Hypnofeed's “Song of the Day” en in Lieverpool speelden ze in de line-up tussen Bastille en AlunaGeorge. Het nieuwe album For Real is net uitgekomen en staat op roodgloeiend op de radar bij BBC1Xtra. Secret Rendezvous is hot!


Tijdschema (ovb):
20.30 zaal open
21.00 Secret Rendezvous
22.05 Boris

Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.

Misschien vind je dit ook leuk

X