Daantje Rison Releaseshow

vrijdag 8 december 2017

Daantje Rison Releaseshow

support: Waist of Time

Locatie: Zaal

aanvang 20:30u

  • Normaal: € 8,00
  • Vrienden: € 7,00
  • Cultuurkaart: € 6,00
Daantje Rison
In 2015 deed Daantje mee aan 'The Voice of Holland' wat haar een platencontract opleverde. Haar eerste soloalbum Shifting Gear kwam vorig jaar uit en vanavond presenteert de rockzangeres haar 2e album! Het album werd in z'n geheel opgenomen in Londen en staat vol met eigen werk en enkele bluesrock-covers. Grote inspiratiebronnen zijn o.a. Beth Heart en Etta James.

Daantje Rison werd geboren in rockstad Den Haag en eenmaal verhuist naar Oss maakte ze indruk met rockcoverband Stone Cold Heels. Ruim 15 jaar speelde Daantje en haar band de podia en festivals plat en Daantje viel op door haar enthousiaste performance en vooral dijk van een stem. Rauw en vol power. Met haar band Sweet Vendetta sleepte de rockchick zelfs de Public’s Favourite Award in de wacht tijdens de Clash of the Coverbands en Daantje werd door de vakjury uitgeroepen tot Beste Vocalist. Ook maakt ze de podia onveilig met AC/DC Tribute Bells Hells, want rocken dat kan ze!

Onlangs stond ze bij de Groene Engel op de planken tijdens de eerste editie van Sunday Sessions, waar we een goede indruk kregen van deze sympathieke zangeres met rockhart.


Support: Waist of Time
Op uitnodiging van Daantje zal het publiek vanavond worden opgewarmd door de haar vrienden van Waist of Time.


Tijdschema (ovb):
20.30 zaal open
21.00 support
22.05 Daantje Rison
Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.

Misschien vind je dit ook leuk

X