Ana Popovic

vrijdag 30 maart 2018

Ana Popovic

+ Leif de Leeuw Band

Locatie: Zaal

aanvang 20:30u

  • Normaal: € 20,00
  • Vrienden: € 19,00
  • Cultuurkaart: € 18,00
Ana Popovic
Ana Popovic (US) is back on the road! De zangeres/gitariste heeft zich opgewerkt tot een van de ‘leading ladies’ van de hedendaagse blues. De podium presence van deze dame staat garant voor energieke optredens. Met haar 3-delige blues, funk en jazz album 'Trilogy' komt ze in 2018 weer vol vuur naar de Groene Engel!

De in Belgrado geboren en nu in Memphis wonende muzikante heeft inmiddels 9 albums op haar naam staan, die steevast de top 5 van de Billboard Blues Charts bereiken. Haar muziek mag het stempel blues dragen, ook invloeden uit funk, jazz en soul zijn sterk aanwezig. Na intensief touren is een 10e album in de maak waarbij ze samenwerkt met grote producer Warren Riker, drievoudig Grammy Award winnaar voor zijn werk met Santana, The Fugees en Lauryn Hill.

‘Ana Popovic rocks the blues in fine, fine fashion’ – Billy Gibbons (ZZ Top)

Leif de Leeuw Band
“Wat goed is komt snel en is overweldigend”. Als gitarist won Leif de Leeuw tot twee maal toe de Sena Young Talent Guitar Award en inmiddels weet heel Nederland het: deze topgitarist en zijn band behoren tot de crème de la crème van de Nederlandse bluesscène.

De Leif de Leeuw band staat met beide voeten in de blues, maar boort ook andere genres aan. Je hoort invloeden uit de rock, soul en zelfs fusion en singer/songwriter-achtige stukken duiken op in hun songs. De winst van de prestigieuze Dutch Blues Challenge én de European Blues Award, bevestigt de status van de Leif de Leeuw band.
Vorig jaar presenteerde de band het album ‘Leelah’. Naast Leif de Leeuw en Britt Jansen bestaat de band uit bassist Eibe Gerhartl en drummer Tim Koning.


Tijdschema (ovb)
20.30 zaal open
21.00 Leif de Leeuw Band
22.05 Ana Popovic

Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.

Misschien vind je dit ook leuk

X