Plug & Play

zaterdag 3 maart 2018

Plug & Play

showcase avond

Locatie: Zaal

aanvang 20:30u

Play & Play is een nieuwe showcase-avond voor aanstormende bands, dj's en songwriters uit de regio. Vanavond is de 2e editie. Elke avond zullen steeds drie acts zich presenteren in een showcase van 40 minuten. Lang genoeg om te laten horen waar ze voor staan en kort genoeg om het publiek nieuwsgierig te maken naar meer! Gratis entree.

Foxlane

Foxlane is een nieuwe indiepopband uit de regio en de single 'Birmingham' wordt al flink opgemerkt op het wereldwijde web. Op YouTube al 36.000 views in 5 maanden is niet niks! De live-show schijnt ook erg lekker te zijn, dus wij zijn benieuwd! De sound doet soms denken aan bands als Foals en The Growlers: genuanceerd op de plaat, live explosief. Hazey Spacey gitaren en een bonk energie van frontman Guus. De ambitie is groot: internationale naamsbekendheid binnen de indiescene.

Instant Matter
Zangeres Lonneke Dort speelde al eens in het theater van Groene Engel, maar nu komt ze terug met haar spannende band Instant Matter. De viermans-formatie brengt sfeervolle muziek met een donker randje in de trant van bands als Daughter en London Grammar. De eerste tracks zijn al te beluisteren op Spotify en onlangs namen ze een bijzondere cover op: de Joy Division-klassieker 'Love Will Tear Us Apart'.

Depeche Faux
Om deze sfeervolle avond in stijl af te sluiten komen deze Osse rasmuzikanten met hun nieuwe Depeche Mode tribute-band naar de Groene Engel! Frank, Bart, Hugo (alledrie bekend van The Gathering), Marjolein (Zamora) en Patrick (Magnus Machina) spelen klasse nummers zoals People are People, Personal Jesus, Enjoy The Silence, Just Can’t Get Enough en Strangelove met verve. Een Depeche Mode-tribute is erg zeldzaam omdat er hoge eisen aan de muzikanten word gesteld wat betreft techniek, timing en vaardigheid, want dit genre tolereert weinig tot geen muzikale foutjes. Hun eerste shows (o.a. Zwarte Cross) waren een succes, dus voetjes van de vloer vanavond!

Tijdschema
20.30 uur zaal open
21.00 start Plug & Play

Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.

Misschien vind je dit ook leuk

X