Popronde

zaterdag 3 november 2012

Popronde

Gratis muziekfestival

Locatie: Zaal

aanvang 19:30u

Popronde
Zaterdag 3 november krijgen we in heel Oss een soort muziekboulevard, maar dan in het kwadraat! Op één dag treden 25 bands en acts op in horecagelegenheden, poppodia en andere verrassende locaties.
Groene Engel is 3VOOR12 Stage met:

21.00 Mister and Mississippi
Dé indiefolksensatie van Nederland: ze wonnen dit jaar de Amsterdamse Popprijs en maakten indruk als voorprogramma van Patrick Watson. Mister and Mississippi maakt meeslepende indiefolk met een prachtig mooie samenzang. Neem voor de zekerheid wat tissues mee, want dit wordt mooooi!

23.00 Cirque Valentin
Dit bijzondere gezelschap is hét bewijs dat invloeden van the Muppets, the Roots en Michael Jackson prima in één band kunnen worden samengesmolten. Een maffe bende, een groot, rauw, leip maar oh zo te gek feest!

23.45 Kaizoku
Energieke bass-heavy dubstep en breakbeat, met een voorliefde voor stevige ritmes en theatrale sferen. Epische dramatiek met een smerige, gritty sound. De hele tijd? Yep, de hele tijd.


Vanaf 14.30 is er al vanalles te beleven in de stad. Kijk voor het complete programma op de Popronde-website of haal een programma-boekje met daarin een handig tijdschema. Volg de Popronde Oss op facebook en twitter voor de laatste nieuwtjes.

Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.

Misschien vind je dit ook leuk

X