Sunday Sessions: Daantje & friends

zondag 29 oktober 2017

Sunday Sessions: Daantje & friends

Locatie: Zaal

aanvang 15:30u

 

Sunday SessionTijdens de Sunday Sessions wordt een band óf muzikant uitgenodigd om een lekker potje muziek te komen maken samen met wat muzikale gasten. Dit kunnen bevriende muzikanten zijn of jonge/oude talenten waar nog nooit mee samen gespeeld is, maar wat misschien weleens heel goed zou kunnen klinken en klikken! Er is ook tijd ingeruimd om lekker te jammen, dus ook muzikanten in het publiek kunnen het podium beklimmen.

Daantje & friends
Voor de eerste editie van deze Sunday Sessions zal rockchick Daantje Rison er samen met haar muzikale gasten een mooie middag van maken.

Daantje Rison is geboren in rockstad Den Haag en eenmaal verhuist naar Oss maakte ze indruk met rockcoverband Stone Cold Heels. Ruim 15 jaar speelden ze de podia en festivals plat en sleepte ze met haar nieuwe band Sweet Vendetta awards in de wacht. Ze won de Public’s Favourite Award tijdens de Clash of the Coverbands en Daantje werd door de vakjury uitgeroepen tot beste vocalist. Ook maakte ze de podia onveilig met ACDC Tribute Bells Hells.

In 2015 deed Daantje mee aan The Voice of Holland wat haar een platencontract opleverde. Haar eerste soloalbum Shifting Gear kwam vorig jaar uit en en in december wordt haar 2e album, geheel opgenomen in Londen, verwacht. Eigen werk en bluesrock covers doorspekt met invloeden van o.a. Beth Heart en Etta James. Kortom, we gaan nog veel meer van Daantje Rison horen!

Friends
Enkele vrienden die Daantje heeft uitgenodigd om lekker te komen spelen zijn:
Danny Waegemaekers - drums (The Muse Experience, Slash 'n Roses)
Ron van Kouteren - drums (Stone Cold Heels, freelance muzikant)
Rob van Druenen - basgitaar (Armageddon)
Arjan Kok - basgitaar (The Muse Experience, Slash 'n Roses)
Ron van Herpen - gitaar (ZooN)
Rajen Makhan - gitaar (freelance gitarist bij diverse bands)
Sven Guelen - zang (Punk Ass Ninjas)
Tim Ruterink - gitaar (ZooN)
Berton Gutte - zang (Critical Crossings)Tijdschema (ovb):
15.30 start Sunday Sessions
17.00 jammen
18.00 afsluiting
18.30 einde

 

Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.

Misschien vind je dit ook leuk

X