Yori Swart + Robin Borneman

zondag 28 september 2014

Yori Swart + Robin Borneman

locatie: Musem Jan Cunen

Locatie: Museum Jan Cunen

aanvang 16:30u

  • Normaal: € 10,00
  • Combi normaal: € 15,00
  • Combi cultuurkaart: € 13,50
  • Combi museumkaart: € 10,00
Groene Engel presenteert betoverende concerten i.s.m. Museum Jan Cunen. Deze prachtige locatie met dito akoestiek leent zich perfect voor intieme concerten in een magische sfeer. Daarnaast kan je genieten van Kunst.

Yori Swart
Graag maken we je warm voor Yori Swart, een begenadigd muzikante die niet anders kan dan vanuit haar tenen spelen. Elke noot die ze zingt is raak en met haar krachtige songs laat deze 24-jarige dame het publiek steevast vol kippenvel en bewondering achter.
Eerder won ze de Grote Prijs van Nederland, schopte het tot 3FM Serious Talent en mocht veelvuldig aanschuiven bij DWDD. In haar zang en composities klinken sporen door van favorieten als Ani diFranco, Joni Mitchell en Thomas Dybdahl. De pers schreef lovend over haar debuutalbum en tijdens haar clubtour speelde ze voor uitverkochte zalen als Paradiso, Tivoli en Rotown. Ook artiesten als Wende Snijders, Agnes Obel, Milow en Tim Knol nodigden haar uit als support-act.
Onlangs was ze in Amerika voor haar nieuwe Golden Ticket EP, die in september uitkomt, een opmaat voor haar nieuwe album. De positieve verhalen gonzen alweer door muziekland.

Robin Borneman
Als er een muzikant is die als eerste op deze magische museumlocatie zou moeten optreden dan is dat de Osse songwriter Robin Borneman.
Geïnspireerd door o.a. Nick Drake, Dead Can Dance, Tom Waits en David Eugene Edwards maakt hij muziek die de duivel bij de hoorns grijpt. Zonder steun of promotie van een platenmaatschappij bracht deze Osse singer-songwriter in 2012 zijn cd 'Home' uit, een prachtplaat vol met melancholische, soms sprookjesachtige liedjes. Hij speelde op festivals als Oranjepop, Come Out & Play en deed de support voor Villagers. Op dit moment is hij bezig met zijn zevende album, waarvan we vanavond een voorproefje gaan horen.

Combi-ticket
In september zijn er in Museum Jan Cunen vier tentoonstellingen te zien: “Almost Nature” van Gerco de Ruijter, “Maaslands Mooiste?” met de keuze van het publiek, de muurschilderingen van Gijs Frielink en een presentatie in het museumcafé.
Een combi –ticket geeft ook toegang tot het museum met een gratis rondleiding. De rondleiding start om 15.30 uur en kent een maximum aantal deelnemers, wees er dus snel bij!
Prijzen voor de combiticket:
€ 15,=
€13,50 voor CJP-houders ( zorg dat je je Cultuurkaart bij je hebt bij het concert!)
€ 10,= voor Museumkaart-houders ( zorg dat je je Museumkaart bij je hebt bij het concert!)

Wil je alleen het concert bezoeken dan kost een kaartje € 10,= en gelden er geen kortingen.

Tijdschema (ovb):
16.30 Zaal open
17.00 Aanvang (zorg dat je er om 16.30 bent)
Combi-ticket: museum geopend vanaf 12.30, rondleiding om 15.30 uur

Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.

Misschien vind je dit ook leuk

X