Kenny B

vrijdag 24 november 2017

Kenny B

Locatie: Zaal

aanvang 20:30u

  • Normaal: € 18,00
  • Vrienden: € 17,00
  • Cultuurkaart: € 16,00
Kenny B
Na vele nummer 1 hits in Suriname veroverde Kenny B Nederland in één klap met zijn megahit ‘Parijs’. Maar liefst 23 weken stond de single in de top 40 waarvan 7 weken op 1. Met meer dan 25 YouTube view en meest gestreamde track op Spotify groeide uit tot de meest succesvolle Nederlandstalige hit van het jaar. Op 24 november gaat de Surinaamse zon schijnen in de Groene Engel!

Kenny B zingt al vanaf zijn achtste, maar pas sinds 2006 heeft de muziek zijn volledige aandacht. Vanaf dat moment ging hij meteen als een speer! In zijn eigen land Suriname kan Kenny B scoorde hij talloze nr. 1 hits en kon hij nauwelijks meerover straat.
Top Notch baas Kees de Koning had de zanger al een poosje op zijn radar staan. Op vakantie in Suriname was er geen ontkomen meer aan. “Je hoorde bijna niets anders in Paramaribo. Uit elke auto en bar klonken zijn hits. Ik raakte geïntrigeerd en ben naar de bekende platenzaak Disco Amigo gegaan en heb er zijn cd’s gekocht.” Onder de indruk van zijn invalshoeken en de thematiek van de liedjes vroeg De Koning de zanger om een aantal van zijn teksten te vertalen naar het Nederlands. En van het een kwam het ander…

Met een gouden album en de 7x platina single ‘Parijs’ op zak duiken Kenny B en zijn band in 2017 weer de poppodia en de festivalweides in. Een nieuwe single is onderweg en later dit jaar volgt zijn nieuwe album! Kenny B brengt ons heerlijke reggae, pop en dancehall met een zwoele, Caribische vibe.

De voorverkoop begint vrijdag 10 maart om 11.00 uur!

Tijdschema (ovb):
20.30 uur zaal open
21.00 aanvang concert

Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.

Misschien vind je dit ook leuk

X