BAAASSS! ft. Gomes & Silvahfonk

zaterdag 24 november 2012

BAAASSS! ft. Gomes & Silvahfonk

dubstep / drum 'n bass / bass music

Locatie: Zaal

aanvang 22:00u

  • Normaal: € 10,00
  • Vrienden: € 9,00
  • Cultuurkaart: € 8,00

BAASSS neemt revanche!
Speciaal voor deze 3e editie zorgen Dj Gomes en Silvahfonk ervoor dat je heerlijk los kunt gaan op de veste UK bass, dubstep, garage, grime, drum 'n bass en alles dat de subspeakers laat wapperen!

DJ Gomes
Gomes is het schoolvoorbeeld van de aanhoudende winnaar. Mede dankzij zijn onvermoeibare inspanningen om het dubstepwoord aan iedereen te verkondigen, gaat inmiddels half Nederland uit z'n plaat op de diepduistere bass en woble. Ondertussen zijn zijn legendarische Oi!-feesten internationaal bekend en stond hij op Solar, Lockdown, Pitch, Valtifest, Mysteryland, Paaspop en noem ze maar op. Gomes mag zijn geliefde dubstep en grime graag afwisselen met garage, 2-step en fijne partyvibes, maar houdt zijn basslines moddervet en schaduwrijk as usual.

DJ Silvahfonk (IChiOne / Demand records)
Deze drum 'n bass held móesten we wel terugvragen. Bij de vorige BAASSSS viel de stroom uit in zowat het hele stadscentrum, maar gelukkig konden we het feest doorzetten in café Lollipop waar Silvahfonk de tent compleet op z'n kop zette! Ben gewaarschuwd: de man draait een portie drum 'n bass brengt waar je U tegen zegt.

Uiteraard zijn de bovenstebeste BAASSSS-residents er ook bij en er komt een dj-contest aan. Whoop whoop, dus check de facebookpage van BAASSS!
Tijd voor revanche!

Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.

Misschien vind je dit ook leuk

X