Sean Webster

vrijdag 23 februari 2018

Sean Webster

+ Tom Veltien Band

Locatie: Zaal

aanvang 20:30u

  • Normaal: € 12,00
  • Vrienden: € 11,00
  • Cultuurkaart: € 10,00
Sean Webster (UK)
Sean Webster is een inspirerende gitarist, zanger en songwriter met een grote reputatie in de Britse blues en rock scene. Als mannetje van 14 jaar pakte hij de gitaar op, om deze nooit meer los te laten en te laten janken, gillen en grooven zodat het in je diepste vezelfs raakt. Intussen heeft Sean Webster ook in Nederland heeft hij zijn sporen verdient en het bluespubliek doen verbazen met zijn geweldige zang en gitaarkunsten. Hij speelt met vele muzikanten en is ook dik bevriend met de mannen van King King en The Nimmo Brothers. In die hoek mag je hem ook gerust plaatsen, persoonlijk en met een groot hart voor de blues.

‘Leave Your Heart At The Door’ is een erg gevarieerd Sean Webster album, dat (gezien het aantal uitstekende ballades) zeker de passionele zielen zal aanspreken.' (Rootstime, februari 2017)


Tom Veltien Band
Inmiddels timmert Tom Veltien hard aan de weg en hij speelde al op Ribs&Blues en GitGo Blues Festival. Nu is de Groene Engel aan de beurt! Als een volleerd gitaarvirtuoos presenteert hij zichzelf aan een enthousiast publiek en dat doet hij samen met Luuk Vulkers op drums en Dennis Hemstra op de basgitaar. Hij zingt er ook nog eens bij en zijn flitsende gitaarwerk zorgt voor menig kippenvel moment. Deze jongen gaan we zeker terug zien!, aldus Blues Magazine.


Tijdschema (ovb)
20.30 zaal open
21.00 Tom Veltien Band
22.05 Sean Webster

fotocredits: Alain Broeckx

Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.

Misschien vind je dit ook leuk

X