Mexican Surf EP-release + Mind Rays

zaterdag 22 april 2017

Mexican Surf EP-release + Mind Rays

Record Store Day

Locatie: Zaal

aanvang 21:00u

  • Normaal: € 7,50
  • Vrienden: € 6,50
  • Cultuurkaart: € 5,50
In het kader van International Record Store Day releaste de Osse garagerockband Mexican Surf vandaag hun langverwachte EP. Speciaal voor dit feest komen ook de Gentse helden van Mind Rays naar de Groene Engel voor een vette double bill!

Mexican Surf

All the way uit het fraaie en charismatische Oss: Mexican Surf! Harde arbeiders met een liefde voor feedback en een galmbak aan reverb waar je in kan verdrinken. Qua muziek kan je ze plaatsen bij The Cramps, Jay Reatard & The Mummies. Eerder hebben ze gespeeld met Shantih Shantih (USA), It It Anita (BE), Double Veterans (BE) en ook van Nederlands bodem; Traumahelikopter en The Black Cult. Hun chaotische strakke set aan tropische garage surf punk laat mensen kruipen over de vloer van plezier, genot en dronkenschap. Ze molesteren graag een Piñata in jou bijzijn!

Mind Rays (BE)
Rauwe, onversneden garage punk uit Gent, ontstaan in 2013 en ondertussen al een beruchte live reputatie opgebouwd. Ze werden al vergeleken met een vrachtwagen die aan 120 km/u door een porseleinwinkel rijdt en het muzikale equivalent van Hiroshima. "Trashy, powerful & primitive sleaze punk for psychos & lovers."

Na afloop neemt het Pop Snob Soundsystem gruizige dansplaatjes mee, want geen Record Store Day zonder Vinyl DJ-set!

Tijdschema (ovb):
21.00 zaal open
21.30 Mind Rays
22.35 Mexican Surf


Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.
X