Camilla Blue

donderdag 21 september 2017

Camilla Blue

Prerelease

Locatie: Zaal

aanvang 20:30u

  • Normaal: € 12,50
  • Vrienden: € 11,50
  • Cultuurkaart: € 10,50
Camilla Blue
Camilla Blue is de artiestennaam van de 23-jarige zangeres Joyce Deijnen uit Lithoijen. Dit najaar verschijnt haar debuut Blue, dat met haar 10-koppige band werd opgenomen in de studio van Kytopia. Haar muziek ademt een romantische theatrale vrijheid. Nooit trendy, nergens volgend, maar intuïtief, persoonlijk en tijdloos. De bluesy, soms jazzy popsongs kenmerken zich met een oprechte eigenheid, een warme analoge sound en een krachtige boodschap. Camilla Blue wil groter zijn dan het gewone.

Blue is een blauwdruk van het leven van de zangeres en het eerste album van een vierluik. De komende jaren zullen nog drie albums verschijnen. Voor iedere albumcover wordt een schilderij gemaakt, die samen een compleet kunstwerk vormen.
Joyce speelt piano en zingt met het hart op de tong, krachtig en direct. Liefde, liefdesverdriet en loslaten, met Blue als overkoepelende emotie, een thema dat ook veelvuldig door inspiratiebronnen als Janis Joplin en Joni Mitchell gebruikt is.

Analoog

Camilla Blue wil een lans breken voor de analoge kant van muziek. Authentiek en echt. Geen digitale piano, maar een vleugel.
Kunstenaar Lex Loman luisterde naar de muziek en verbeelde iedere song met een tekening, deze zullen vanavond op doek te zien zijn, evenals enkele animatiefilms die Joyce zelf maakte. Voor de speciale vinyl editie hebben enkele dichters zich door het werk van Loman laten inspireren & dit alles is gebundeld in deel één van het vierluik dat vanavond live gepresenteerd wordt. Welkom in de wereld van Camilla Blue.


Tijdschema (ovb):
20.30 zaal open
21.00 aanvang
Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.

Misschien vind je dit ook leuk

X