Dio met live band

zaterdag 20 oktober 2012

Dio met live band

Support: FATA

Locatie: Zaal

aanvang 20:30u

  • Normaal: € 12,00
  • Vrienden: € 11,00
  • Cultuurkaart: € 10,00

Tijdschema (ovb): om 21.00 opening door Libau;

21.15 FATA;

22.20 Dio.


Dio
Als Dio een tijdmachine had, dan had hij de afgelopen vijf jaar ongetwijfeld precies hetzelfde gedaan. Sinds zijn grote doorbraak Dom Lomp en Famous met The Opposites is het hard gegaan voor rapper Diorno Braaf.
Met zijn debuutalbum 'Rock ‘n Roll' vestigde de Amsterdammer definitief zijn naam in hiphop-land. Hij won de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland, twee TMF Awards en zalen en festivals als de HMH (als support act bij N*E*R*D, Akon en Lil’ Wayne), Lowlands, Paaspop, Noorderslag en veel, heel veel andere podia moesten eraan geloven. In een rap tempo heeft de 23-jarige rapper met zijn catchy hiphop zo'n beetje heel Nederland aan zijn voeten gekregen.

Nu is er zijn nieuwe album, 'Benjamin Braafs Festival', waarvan de
eerste singles Dansen In Jou en Ze Houdt Van Me al flink op de radio te horen zijn. Zomers, aanstekelijk en met lekkere rock & roll invloeden à la The Black Keys. Onze boy Dio weet Dio er live één groot feestje van te maken, want op Lowlands ging de Bravo tent compleet op z'n kantje!
Dus: discolichten in je ogen, slingers om je benen en springen maar!Support: FATA

FATA zijn de mc's K1 Kerbusch,
Wan, Louis Bordeaux en dj Danjah. Met hun single 'Gewoon Bam' schudden ze de hiphopwereld wakker en nu komen ze naar de Engel met een stapel nieuwe tracks! Het is meteen een primeur, want later in het jaar gaan deze gasten met Kraantje Pappie mee op tour!
Toonaangevende blogs als 22tracks.com, 3voor12, Puna en StateMagazine pikten de boys op en ze zijn dan ook regelmatig te horen op BNN Radio en Funx. Live zetten ze energieke show neer waarbij humor hoog in het vaandel staat! Puna deed een paar dagen geleden een video-interview met ze, zeker de moeite waard om even te bekijken.


Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.

Misschien vind je dit ook leuk

X