Ryan McGarvey

zaterdag 2 juni 2018

Ryan McGarvey

support: Uncle Jimmy

Locatie: Zaal

aanvang 20:30u

  • Normaal: € 15,00
  • Vrienden: € 14,00
  • Cultuurkaart: € 13,00
Ryan McGarvey
Op het Grolsch Blues Festival in 2011 was zanger/gitarist Ryan McGarvey nog dé gemeimtip van de kenners, ondertussen verschijnt zijn naam op de programma's van de grote clubs en festivals. Ryan McGarvey (New Mexico) is met een gestage opmars door Europa bezig!

De fantastische gitarist won in 2010 van maar liefst 4000 gitaristen de Ernie Ball-gitaarwedstrijd en veroverde daarmee een plekje op Eric Clapton’s prestigieuze Crossroads Guitar Festival. Sindsdien ging het hard: zijn cd’s verkopen als een tierelier en samen met zijn band geeft hij verpletterend goede optredens tijdens hun extensieve tours door Amerika en Europa.
Vorig jaar bracht hij zijn derde album uit en de lovende recensies vliegen hem om de oren, geheel terecht. Zijn uitmuntende gitaarkunsten, zang en dito songwriterskills zijn een absolute aanrader voor elke bluesrockliefhebber.

Ondertussen deelt Ryan regelmatig het podium met coryfeeën als Eric Clapton, Kenny Wayne Shepherd, Joe Bonamassa en vele anderen. Ook in Nederland maakte Ryan McGarvey diepe indruk, zoals onder andere Ribs & Blues, Dofferblues en BluesMoose.
Vorig jaar moest hij wegens familie-omstandigheden helaas zijn tour afzeggen, maar nu komt hij weer naar Europa!
Ryan vindt de Groene Engel zijn favoriete zaal in Nederland, wat een geweldige eer!


Tijdschema (ovb)
20.30 zaal open
21.00 Uncle Jimmy
22.10 Ryan McGarvey

Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.

Misschien vind je dit ook leuk

X