Popronde 2017

zaterdag 18 november 2017

Popronde 2017

Locatie: Zaal

aanvang 20:30u

Popronde
De Popronde is inmiddels landelijk uitgegroeid tot een begrip & dé plek om nieuwe artiesten te ontdekken!
Voor de 6e keer komt het rondreizende muziekfestival weer naar Oss. Op één dag treden ruim 30 bands en acts op in winkels, cafeetjes en andere verrassende locaties. Andere jaren kon je al vele geweldige bands ontdekken zoals Kensington, Rondé, Dotan, Mister & Mississippi en nog veel meer. Het programma begint 's middags in het centrum en gaat door tot 02.00 uur.

Tijdens de Popronde Oss in de Groene Engel OOR-podium met twee optredens:

22.00 uur Tom Tukker
Liedjesschrijver Tom Tukker trok naar IJsland voor zijn nieuwste EP ’RAIN’ die hij dit voorjaar lanceerde. Met de single 'Rain is Gone' werd hij 3FM Serious Talent en Tom en zijn band mochten flink wat mooie supportshows doen. Tom schrijft persoonlijke liedjes, dynamisch en gearrangeerd met piano, strijkers, synths en drums.

00.00 uur Korfbal
De nieuwe supergroep Korfbal, bestaande uit leden van The Homesick, Creepy Karpis, Yuko Yuko en Rats on Rafts, speelt sinds korte tijd de hele Nederlandse underground aan gort en is intussen ook bevestigd voor ESNS 2018.


Kijk voor het complete programma op de Popronde-website of haal een tzt programma-boekje met daarin een handig tijdschema. Volg de Popronde Oss op facebook en twitter voor de laatste nieuwtjes.Tijdschema (ovb):
12.00 Rock Your Business*
22.00 Tom Tukker
00.00 Korfbal

* Overdag is in de Groene Engel tevens het muzikanten-programma Rock Your Business, van 10.00-18.00 uur.
Kijk hier voor meer info.

Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.

Misschien vind je dit ook leuk

X