Ryan McGarvey + GunDogs

vrijdag 18 oktober 2013

Ryan McGarvey + GunDogs

Locatie: Zaal

aanvang 20:30u

  • Normaal: € 12,50
  • Vrienden: € 11,50
  • Cultuurkaart: € 10,50

Ryan McGarvey
De 26-jarige gitaarvirtuoos Ryan McGarvey is een opvallende naam in bluesland.
In 2010 won de uit Albuquerque New Mexico afkomstige nieuwkomer van maar liefst 4000 gitaristen de Ernie Ball-gitaarwedstrijd en veroverde daarmee een plekje op Eric Clapton’s prestigieuze Crossroads Guitar Festival in Chicago. Sindsdien gaat het hard: zijn cd’s verkopen als een tierelier en samen met zijn band geeft hij verpletterend goede optredens tijdens hun extensieve tours door Amerika en Europa. De lovende recensies vliegen hem om de oren, en geheel terecht. Zijn uitmuntende gitaarkunsten, zang en dito songwriterskills zijn een absolute aanrader voor elke bluesrockliefhebber.

Ondertussen deelt Ryan regelmatig het podium met coryfeeën als Eric Clapton, Joe Bonamassa en vele anderen. (in het filmpje gaat Joe Bonamassa een duel aan met Ryan!). Ook in Nederland maakte Ryan McGarvey diepe indruk, zoals onder andere Ribs & Blues, Dofferblues en BluesMoose. Op veler verzoek komt hij nu naar de Groene Engel!

Support: GunDogs
Oss' meest beruchte bluesband brengt vuige "hot rod blues"s. Zanger/gitarist Joop van Orsouw en de stevige ritmes van drummer Fred Hoogendoorn en bassist Wim Vandenoord zetten de Groene Engel al meerdere malen op z'n kop, dus tijd om deze toppers weer eens terug te vragen!


Tijdschema (ovb):
20.30 Zaal open
21.00 GunDogs
22.00 Ryan McGarvey

 

Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.
X