Peter Pan Speedrock + Komatsu

vrijdag 17 mei 2013

Peter Pan Speedrock + Komatsu

Locatie: Zaal

aanvang 20:30u

  • Normaal: € 13,50
  • Vrienden: € 12,50
  • Cultuurkaart: € 11,50

Peter Pan Speedrock
Yeah, na twee jaar komt Peter Pan Speedrock eindelijk weer eens de Groene Engel verbouwen!
De Eindhovense band heeft vanaf het allereerste begin het doel gesteld om flink te rocken en dat doen ze! Door de jaren heen is Peter Pan Speedrock uitgegroeid tot een van de grootste namen in de Nederlandse rockscene. Sex, drugs & rock ’n roll baby!
Ze zetten festivals als op Lowlands, Dynamo Open Air, Paaspop, Roskilde en natuurlijk hun eigen Speedfest menig maal op z’n kop,
Hun laatste album ‘We Want Blood!’ is weer loud, mean, fast & dirty dus dit belooft een vuig avondje pure rock te worden.

Komatsu
Deze stonerband brengt een loodzware mix van stoner, sludge en metal. De band speelde in haar korte bestaan al met Lonely Kamel. Karma to Burn en Queens Of The Stone Age. De pers noemt KOMATSU de nieuwe revelatie en sensatie van 2012. Vergelijkingen worden gemaakt met Mastodon, QOTSA, Kyuss, Baroness en Triggerfinger. Ook tijdens de Popronde maakten ze een diepe indruk. Stap in, bevestig uw riemen, haal de hendel over en probeer 'm in bedwang te houden, als je durft!

Deadbeats
Deze Osse rockers bezorgen je een portie recht-toe-recht-aan Rock 'n Roll! Beïnvloed door bands als Motorhead, Ramones en MC5, maar ook geïnspireerd door meer recente klassiekers, zoals de Hellacopters, Zeke en the Dwarves. Geen pretenties, geen moeilijk gedoe, maar wel een bak geluid waar de liefhebber van oprechte rock 'n roll z'n geluk mee op kan

Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.
X