Salsa Night met Rolf Sanchez & Latin Society

zaterdag 17 maart 2018

Salsa Night met Rolf Sanchez & Latin Society

Locatie: Zaal

aanvang 20:30u

  • Normaal: € 15,00
  • Vrienden: € 14,00
  • Cultuurkaart: € 13,00
Caramba, de Dominicaans-Nederlandse salsaster Rolf Sanchez komt met zijn band Latin Society naar de Groene Engel!

Rolf Sanchez & Latin Society
In 2011 deed zanger Rolf Sanchez mee aan de X-Factor en eindigde op de derde plek. In de periode daarna besloot Rolf om op de bonnefooi naar Dominicaanse Republiek te gaan, waar zijn moeder vandaan komt. Een goede idee, want hij mocht optreden in een tv-show en werd ontdekt! Sindsdien besloot Rolf om zich helemaal op de Latin-sound te focussen.

In de Latin-charts in Amerika scoorde hij meerdere nummer 1 hits en inmiddels Rolf wordt beschouwd als deel van de nieuwe generatie in de Latin Muziek. Sony bood hem een platendeal aan en Rolf verhuidse naar Miami, waar hij nu samenwerkt met producers van o.a. Marc Anthony en Luis Enrique. Het is dus niet gek dat Rolf nu al ‘the new voice of Latin music’ wordt genoemd.

In Amerika speelt hij in stadions van 10 keer het formaat van de Groene Engel en ook in Nederland trad hij al op in bijvoorbeeld de Ziggo Dome, AFAS live, Paradiso, Melkweg etc. Ook nam Rolf Sanchez met Ali B dit jaar het nummer 'Voy a Bailer' op. In maart komt hij van Miami over naar Oss om er met zijn Latin Society een geweldige Salsa Night van te maken!

De vvk start dinsdag 2 januari.


Tijdschema (ovb)
20.30 zaal open DJ Geraldo & Salsadans workshop
21.30 Rolf Sanchez & Latin Society
23.00 DJ Geraldo
01.30 einde


Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.

Misschien vind je dit ook leuk

X