Plug & Play

zaterdag 16 december 2017

Plug & Play

showcase avond

Locatie: Zaal

aanvang 20:30u

Play & Play is een nieuwe showcase-avond voor aanstormende bands, dj's en songwriters uit de regio. Per avond zullen steeds drie acts zich presenteren in een showcase van 40 minuten. Lang genoeg om te laten horen waar ze voor staan en kort genoeg om het publiek nieuwsgierig te maken naar meer! Gratis entree.


Holsaby
Alternatieve indiepop uit Ravenstein om op te dansen en vooral om op te rocken. Warme synth-pads gaan hand in hand met dynamische gitaarpartijen. Sinds twee jaar schrijft de band eigen songs en dat gaat de vijf heren goed af! De eerste opnames klinken veelbelovend en doen soms denken aan de Editors. Het doel van Holsaby is helder: een strakke energierijke show neerzetten die origineel, creatief en continue interessant is!

Burning Clocks
Oss is weer een rockband rijker! Met een fuzzy gitaarsound worden groovende rockriffs op het publiek afgevuurd. Soms uptempo à la Danko Jones en dan weer slepend zoals Alice In Chains dat deed in de grungy jaren '90. Het nummer 'Galleon' werd al uitgeroepen tot IndieDisc van de week bij IndieXL en hun EP 'Gone' kwam in september uit, dus tijd om het live aan het publiek te laten horen.

The Maraboos
Deze jonge band speelt met een aanstekelijk enthousiasme, waardoor ze al optredens binnensleepten bij o.a. de Dutch Design Week, MomFest en openluchttheater De Kersouwe. De muziek op hun eerste EP 'Come Back Home' varieert van zomerse indie tot hardere blues-rock.


Tijdschema
20.30 uur zaal open
21.00 start Plug & Play

Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.

Misschien vind je dit ook leuk

X