In My Tree & friends + MOOON

vrijdag 12 januari 2018

In My Tree & friends + MOOON

dubbelconcert

Locatie: Zaal

aanvang 20:30u

  • Normaal: € 8,00
  • Vrienden: € 7,00
  • Cultuurkaart: € 6,00
Het eerste concert van het nieuwe jaar wordt een muzikaal feestje! In My Tree nodigt speciaal voor vanavond tal van gastmuzikanten uit en we verwelkomen de band MOOON die met hun retro-gitaarmuziek voor opschudding zullen zorgen!

In My Tree & friends

Sommige bands hebben een speciaal plekje in je hart. De Osse band In My Tree is er zo eentje. Zo’n 5 jaar geleden gaven de zes muzikanten hun eerste optreden in de Groene Engel. Een nieuwe 'vlijmscherpe’ band was het toen nog. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een van bekendste Osse bands met 2 albums, videoclips, een hele rits mooie optredens en een vaste fanschare. Vanavond betreedt de band het podium samen met een groep te gekke Osse gastmuzikanten. Er zullen enkele nieuwe songs gespeeld worden & het belooft een groot muzikaal feest te worden!

MOOON
De Eindhovense band MOOON maakte vorig jaar indruk bij Paaspop, DWDD en bij de Popronde 2016 in Caffee Toffee. De drie buurneefjes uit Aarle-Rixtel maken gitaarmuziek met een dikke 60's en 70's saus. Ergens tussen blues, surf, psychedelica en garage.
In oktober kwam debuutalbum MOOON's Brew via Excelsior Recordings, waarvan de hitsingle 'Mary You Wanna' al meer dan 85.0000 views op YouTube scoort!
Na de uitverkochte release-show is MOOON op tour en de pers is lovend. Onlangs viel ook een uitnodiging van het befaamde muziekfestival Eurosonic/Noorderslag viel op de mat, dus de mooie toekomst gloort!
Wie weet dat de mannen van MOOON ook nog een stukje meezingen met In My Tree. Wie zal het zeggen?

"Het is een appetijtelijk geheel en vaardig opgeklopt geheel. Deze gasten bespelen hun instrumenten als ware virtuozen en schakelen met opvallend groot gemak tussen de verschillende stijlen” – OOR


Tijdschema (ovb)
20.30 zaal open
21.00 MOOON
22.20 In My Tree & friends

Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.

Misschien vind je dit ook leuk

X